35-letnik že celo kariero igra pri Unitedu, s katerim je osvojil enajst naslovov angleških prvakov. Igral je ob boku zvezdnikov kot so Eric Cantona, Roy Keane, David Beckham, Ruud van Nistelrooy itd.

In kljub temu da se sedaj na igrišču podi z najboljšim nogometašem po izboru Fife in revije France Football Cristianom Ronaldom, ga Giggs ni uvrstil v enajsterico najboljših nogometašev v zgodovini Uniteda.

Prvo postavo je Valižan izbral brez pomislekov, edina težava je bila izbor vratarja, saj se Giggs ni mogel odločiti med Edwinom van der Sarjem in Petrom Schmeichelom. „Peter je eden najboljših igralcev, s katerimi sem imel čast igrati. Bil je zmagovalec in sijajen vratar, ki je jeziček na tehtnici vedno prevesil na našo stran. Sedaj igram z Edwinom. Tudi on je odličen vratar in se ne morem odločiti, katerega izmed njiju bi raje postavil v gol,“ je dejal Giggs.

Najboljša enajsterica po mnenju Giggsa: Schmeichel / Van der Sar – Neville G.-Stam-Ferdinand-Irwin – Beckham-Scholes-Keane-Giggs – Cantona-Rooney