Seks v mestu 2 v kinematografe prihaja 28. maja 2010. Medtem ko ustvarjalci čakajo, da glavna junakinja Sarah Jessica Parker dokonča snemanje komedije „Did you hear about the Morgans“ s Hughom Grantom, po hodnikih že krožijo govorice o glavni temi nadaljevanja – recesiji.

Pozor: Če ne želite izvedeti vsebine filma, ne berite naprej!

Čeprav Chris Noth medijem ni želel izdati, kaj se bo novega pripetilo Carrie in mr. Bigu, še šušlja, da bosta ponovno postavljena pred težke ovire. Mr. Big bo zaradi globalne gospodarske krize ostal brez službe, zato se bo Carrie zaradi ljubezni morala preseliti v London.

„V nadaljevanju bomo videli Carrie in Mr. Biga v Londonu, kjer naj bi snemali to zimo. Mr. Big bo ostal brez zaposlitve in bo moral živeti v enosobnem stanovamnju. Finančna situacija ga bo zelo prizadela in Carrie ga bo ujela v postelji z drugo. Ko ga bo zapustila, bo ugotovila, da je noseča,“ je dejal vir blizu snemalne ekipe.

Nekaj podobnega naj bi se pripetilo tudi Samanthi, ki naj bi izgubila vse borzne prihranke, zato bo morala sotpiti stopnico niže in postati „navadni smrtnik“. Kljub temu pa bo našla originalne načine, da ostane zvesta svojemu stilu.