Za največ se je danes zvišal enotni tečaj Zvon Dva Holdinga, ki je porasel za kar 13,25 odstotka. Tudi enotni tečaj Zvon Ena Holdinga se je povzpel, in sicer  za 7,53 odstotka, medtem ko je delnica Luke Koper trgovalni dan zaključila z 5,64-odstotno rastjo tečaja. Delnica Nove KBM se je podražila za dobre štiri odstotke, njen enotni tečaj pa je ob koncu trgovanja zaključil pri 8,68 evrih za delnico. Za dobre tri odstotke se je podražila tudi delnica Telekoma Slovenije, Heliosova pa je bila dražja za 2,81 odstotka. Podražila se je tudi delnica Intereurope, katere enotni tečaj se je povzpel za 2,59 odstotka na 7,91 evra za delnico.

Na drugi strani pa je strmoglavila delnica koprskega holdinga Istrabenz, in sicer za kar 14,13 odstotka. Enotni tečaj Istrabenzove delnice je tako ob koncu trgovanja znašal le 9,6 evra za delnico, kar je najmanj po juliju 2000.

Za 6,2 odstotka se je pocenila delnica Plame Pur, delnica Pozavarovalnice Save pa je izgubila 2,18 odstotka. Ob natanko dva odstotka je bila danes tudi delnica NFD Holdinga, enotni tečaj Aerodroma Ljubljana pa se je znižal za 0,69 odstotka.

K celotnemu obsegu prometa, ki je danes znašal le slabih 1,2 milijona evrov, je največ prispevala Krkina delnica, in sicer z dobrimi 388.000 evri sklenjenih poslov. Njen enotni tečaj se je zvišal za 2,18 odstotka na 52,58 evra za delnico, na drugem mestu med najprometnejšimi delnicami je bila danes delnica Telekoma Slovenije, sledila pa mu je še delnica Save.