Fotografije iz zasebnih albumov dveh najbolj slavnih britanskih glasbenih skupin so se v medijih pojavile prvič po 45 letih, ki so jih preživele v kovčku nekdanjega menedžerja turnej Beatlesov in Rolling Stonesov.

Oboževalci obeh skupin so si lahko ogledali zbirko 50 fotografij izmed 3.500 fotografij, ki jih je posnel menedžer Bob Bonis, znan po turnejah British invasion of America in Swinging Sixties. Fotografije sproščenih članov skupin ob bazenu in razposajenih v hotelskih sobah je odkril Bonisov sin Alex.

Lastnik galerije Not Fade Away, Larry Marion, je sporočil, da fotografije prikazujejo resnično življenje članov skupin med njihovima turnejama po Ameriki. „Po več kot 20 letih v vlogi rock arheologa sem naletel na takšen zaklad. Fotografije sem že pokazal Ringu, ki je bil nad njimi navdušen, razstavo pa bo obiskal tudi Keith Richards,“ je še sporočil Marion.

Bonis, ki je umrl leta 1991, je shranil samo negative fotografij, ki jih je nato odkril njegov sin. V zbirki pa so med drugim tudi fotografije velikih zvezd kot so Simon in Garfunkel, Cream in Frank Sinatra.