Še najtežje jo je skupila Indiana, pri kateri Raša Nesterovića ni bilo na klopi. Za največjega rablja gostujočega moštva se je izkazal Mickael Pietrus, ki je dosegel 27 točk in deset skokov v svoji prvi tekmi po skoraj enomesečnem premoru. Pietrus, ki je manjkal na zadnjih 12 tekmah Orlanda, se je tako izjemno znašel v sicer odlični napadalni igri Čarovnikov, pri katerih je kar sedem igralcev doseglo več kot deset košev. Po uspešnosti sta mu sledila Rashard Lewis s 24 in Dwight Howard z 22 koši, medtem ko je bil pri Indiani najuspešnejši TJ Ford, ki je dosegel 23 točk. Pri gostih se je še najbolj poznal slab dan Dannyja Grangerja, ki je tokrat prispeval le deset točk.

Prav tako je v gosteh klonil Sacramento. Beno Udrih je v 33 minutah dosegel osem točk. Zadel je dve trojki iz dveh poskusov, manj uspešen pa je bil z manjše oddaljenosti, kajti met za dve točki je bil le 5-1. Prav tako je v statistiko vpisal pet asistenc in po eno ukradeno žogo, skok ter izgubljeno žogo. Sicer pa je prva zvezda večera Mo Williams še enkrat več argumentiral, zakaj naj bi bil prisoten na tekmi zvezdnikov. Tokrat je Udrihu in tovarišem nasul 43 točk, izjemen pa je bil tudi LeBron James, ki je dosegel svoj dvajseti trojni dvojček za Cleveland. Tudi omenjeni Williams je bil zelo blizu trojnemu dvojčku, kajti ob omenjenem strelskem izkupičku (s sedmimi zadetimi trojkami je obenem dosegel tudi lastni rekord kariere) in enajstih asistencah sta mu v statistiki zmanjkala le še dva skoka. Omenjeni dvojici se je na drugi strani s 35 točkami strelsko skušal upreti Kevin Martin. Kralji so tako zabeležili že šesti zaporedni poraz in kar devetnajsti proti ekipam z vzhoda.

Od vseh porazov slovenskih košarkarjev se je svojega bržkone najmanj nadejal Saša Vujačič, kajti Jezernikom so v goste prišli košarkarji Charlottea, a slednji so še enkrat dokazali, da jim tamkajšnja klima ugaja, kajti to je bila njihova že peta zmaga v zadnjih šestih tekmah v Los Angelesu. Obenem pa so Jezerniki zabeležili šele četrti letošnji poraz pred domačimi igralci, s čimer so tudi prekinili niz štirih zaporednih zmag in po skupnem izkupičku zdrsnili na tretje mesto v ligi. Pri domačih je bil spet najboljši strelec Kobe Bryant, ki je dosegel 38 točk, medtem ko se je pri strelsko izenačenih gostih, ki so slavili zmago po dveh podaljških, še najbolj izkazal Boris Diaw s 23 točkami.