Založba Roadrunner in zasedba Nickelback skupaj že deset let uživata v skupnih uspehih. Skupina je v svetu prodala že čez 26 milijonov albumov, od tega se je samo zadnji album “All The Right Reasons” prodal v več kot 10 milijonov kopijah. Vseeno se uspeh zadnjega albuma tu ne konča. Treba je omeniti, da se je vseh šestih singlov iz te plošče preko interneta prodalo več kot 9,3 milijone, mobitel melodije pa so dosegle zavidljivih 5,5 milijonov prodaje. Skupina je ves zaslužek od digitalne in video prodaje, med 1.februarjem in 31.julijem 2007, singla “If Everyone Cared” podarila v dobrodelne namene, vsota se je enakomerno razdelila med Amnesty International in International Childrens’ Awarness Canada.

Vsak izmed petih videospotov iz plošče je zasedel prvo mesto na glasbeni televiziji VH1: ‘Photograph’, ‘Savin Me’, ‘Far Away’, ‘If Everyone Cared’in ‘Rockstar’.

V letu 2006 so bili Nickelback na World Music Awards imenovani za najboljšo rock skupino na svetu; prejeli so Billboardovo “Touring Award” za obetavne glasbenike; na podelitvi American Music Award so jih okronali z nagrado za najljubša pop/rock album in po izbiri publike, so jih nagradili še z nagrado za najboljšo rock skupino.