Vrata na posamezen koncert se za obiskovalce odprejo uro in pol pred pričetkom: 4. 9. 2008 se vrata odprejo ob 18.30 (za koncert ob 20.00), 5. 9. 2008 se vrata odprejo ob 14.00 (za koncert ob 15.30), 5. 9. 2008 se vrata odprejo ob 19.30 (za koncert ob 21.00).

Vhod v Golden Ring: vstop v t. i. Golden Ring sekcijo je za vse tri koncerte možen le z vstopnicami z oznako Golden Ring. Vhod se bo nahajal na desni strani Hale Tivoli, nekaj metrov nad glavnim vhodom v parter, torej se povzpnite po hribu navzgor ob desnem boku dvorane. Tam bodo delili posebne zapestnice in cd plošče, ki so namenjene vsem kupcem vstopnic za Golden Ring.

Prepovedan je vnos ostrih predmetov, ostrih dežnikov, fotoaparatov in kamer, kot tudi pijače, dovoljen pa je vnos vode v pollitrskih plastenkah, a brez pokrovčka. Več podatkov je tudi na hrbtni strani vstopnice.

Kdor gre iz dvorane, ko je enkrat v njej, se ne more več vrniti nazaj, razen obiskovalcev Golden Ringa.

Za invalide bo poskrbljeno kot vedno: zanje smo rezervirali poseben prostor.

Parkiranje v neposredni okolici Hale Tivoli zaradi različnih prireditev ne bo mogoče, zato priporočamo, da obiskovalci parkirajo na različnih parkirnih conah po Ljubljani, do prizorišča pa se odpravijo peš ali z javnimi prevoznimi sredstvi. Parkiranje na pločnikih na Celovški cesti je striktno prepovedano.

Za varnost bo zelo poskrbljeno, a vsak obiskovalec koncertov RBD lahko sam pripomore k večji varnosti tako sebe, kot tudi drugih, ki bodo na koncertu. Zato organizator poziva - skupaj s skupino RBD – vse obiskovalce, da poskrbimo za varnost skupaj!