Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Registracija - Za naročnike in spletne uporabnike

Tukaj lahko opravite postopek registracije, urejate svoj uporabniški profil, se naročate na e-obvestila in tiskane edicije časopisne hiše Dnevnik d.d., spremljate svoje objave (komentarje, zgodbe, članke, predloge) in sodelujete v nagradnih igrah za katere potrebujete oddati svoje podatke.


Prijava

Za prijavo uporabi:Pomoč pri naročninah
080 20 07

01/30 82 200
01/30 82 209
narocnina@dnevnik.si
Pomoč za uporabnike

Kje najdem naročniško številko, ki jo moram navesti ob registraciji?


Vkolikor ste naročnik ene ali več edicij družbe Dnevnik d.d., vpišite internetno kodo v spodnje polje.

Internetno kodo boste naročniki Dnevnikovih edicij (Dnevnik, Nedeljski dnevnik, Hopla in Razvedrilo) našli na mesečnem računu oziroma položnici družbe Dnevnik d.d. Številka je zapisana v levem zgornjem delu računa. Če računa nimate pri roki, nas pokličite na 080 2007.