Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Slovenija
25.7.2014

Malo zanimanja za opozicijo v družbi SDS

Fotogalerija
Oznake: Politika, Koalicija

Če bo Miru Cerarju uspelo sestaviti koalicijo, naj bi imela v državnem zboru od 56 do 61 poslanskih glasov. Najverjetnejši mandatar je namreč pri štirih strankah, ki so se uvrstile v parlament, včeraj potipal, ali so pripravljene vstopiti v Več »

Slovenija
25.7.2014

Tik pred zdajci spremenili statut

Oznake: Znanost, ARRS

Javna agencija za raziskovalno dejavnost je danes objavila razpis za novega direktorja. Upravni odbor je tik pred zdajci spremenil statut tako, da je premaknil skrajni rok za objavo razpisa in skrajšal rok za prijavo. Več »

Ljubljana
25.7.2014

Čuvaji s kornetom in pozavnami bedeli nad mestom

Oznake: 2000 let emone

Mestni piskači so z grajskega stolpa Ljubljančane vabili h kosilu, jih opozarjali na svečane prihode pomembnežev in svarili pred nevarnostmi ter hkrati skrbeli, da je bila ura na stolpu točna. Več »

Slovenija
25.7.2014

Pri izbiri kandidata za komisarja so stopili na zavoro

Fotogalerija
Oznake: Politika, Vlada

Na včerajšnjem sestanku koalicijskih strank so se, kot nam je dejal eden od navzočih, v nekaj minutah dogovorili, da z izbiro kandidata oziroma kandidatke za novega evropskega komisarja iz Slovenije ne bodo več rinili kot svinja v buče, ampak bodo to delo prepustili novi vladi, če se o imenu prej... Več »

Slovenija
25.7.2014

Trenutno (samo) sedem zaprtih neplačnikov preživnine

Oznake: Sociala, Zakonodaja

Mineva deset let, odkar je neplačevanje preživnine kaznivo dejanje, za katero je zagrožena tudi zaporna kazen. Sprememba zakonodaje je takrat obetala veliko, v praksi pa prinesla precej manj. Več »

Primorska in Kras
25.7.2014

Fizično delo je najboljša sprostitev za študente

Fotogalerija

Študent prava je vihtel kramp in zadel ob kamen. »Ta vaša kraška zemlja, Štajerci je nismo vajeni. Pri nas je sam lapor,« se posmeje. Študent elektrotehnike je lupil les za ograjo, bodoči strojnik pa sejal pesek za betonski podporni zid. Brigadirje Zokijevega bataljona »lubadarjev« so gasilci s... Več »

Ljubljana
25.7.2014

Tudi zaradi krize interes ponovno raste

Študentski domovi v Ljubljani v prihajajočem študijskem letu razpisujejo 7452 ležišč, kar je sedem več kot lani. Več »

Gorenjska
25.7.2014

Ločani so končno dobili nazaj svoje morje

Fotogalerija
Oznake: Kopališče

Dolga leta je bilo škofjeloško kopališče ob Poljanski Sori v Puštalu ena največjih sramot srednjeveškega mesta. Ločani so preživeli vse: od diskoteke do barskih plesalk, požara, propadanja, rušenja objektov in neuspešne prodaje. Ko je predlansko jesen domačin Nedeljko Rodić za okoli 200 tisočakov... Več »

Osrednja Slovenija
25.7.2014

V Podstudencu bodo razminirali deset skal

Fotogalerija
Oznake: Podor skalovja

Zaradi podora skalovja – ogromna, približno deset ton težka skala je med drugim podrla drvarnico ob stanovanjskem objektu v Podstudencu pri Kamniku – so morali v sredo v Podstudencu začasno evakuirati osem stanovalcev dveh stanovanjskih hiš in zaščititi prav tako ogroženo državno Več »

Slovenija
25.7.2014

Vrtati bi začeli čez tri leta

Na včerajšnji seji je vlada potrdila predlog o pripravi državnega prostorskega načrta za gradnjo druge cevi v skoraj osemkilometrskem predoru Karavanke, s čimer naj bi se na dolgi rok zmanjšali zastoji, ki ob konicah trajajo tudi več ur. Več »

Slovenija
24.7.2014

Odstopila ukrajinska vlada; odprta pot za nove volitve

Oznake: ukrajina

Sredi hude politične in gospodarske krize in medtem ko na vzhodu države še naprej divja krvavo nasilje, je ukrajinski premier Arsenij Jacenjuk danes sporočil odstop svoje vlade. Pred tem je dopoldne razpadla prozahodna koalicija, imenovana Evropska izbira, ki je državo vodila od Več »

Slovenija
24.7.2014

Jutri v Dnevniku preberite: petek, 25. julij

Oznake: napovednik

Preverite katere zgodbe smo za vas pripravili v jutrišnji tiskani izdaji Dnevnika. Več »

Slovenija
24.7.2014

Cerar po prvih pogovorih s strankami ni izgubil upanja v široko koalicijo

Fotogalerija

Najverjetnejši novi mandatar Miro Cerar tudi po današnjih prvih pogovorih z nekaterimi novoizvoljenimi strankami ni izgubil upanja v sestavo široke koalicije. Po njegovem mnenju je možnost, da se njeni prvi zanesljivi obrisi pokažejo do prihodnjega petka, ko bo ustanovna seja DZ. Prihodnji teden... Več »

Slovenija
24.7.2014

Izbira evropskega komisarja: Za morebitno blokado "ne bo kriva Alenka Bratušek"

Skupna odločitev na kolegiju pri premierki v odhodu Alenki Bratušek je bila, da aktualna vlada ta hip ne bo odločala oz. predlagala evropskega komisarja, razen v dogovoru s SMC, je dejal Matjaž Han (SD). Kot pravi, je tudi ideja o imenovanju treh kandidatov, med katerimi bi izbiral šef Evropske... Več »

Slovenija
24.7.2014

V novem mandatu se obeta stara naveza

Fotogalerija
Oznake: Znanost, ARRS

Jutri bo objavljen javni natečaj za direktorja Agencije za raziskovalno dejavnost. Upravnemu odboru, ki mu spet predseduje Rado Bohinc, se očitno zelo mudi – rok za prijavo bo namreč krajši od tistega, določenega v statutu. Več »

Stran 1-5191