Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Slovenija
23.10.2014

Za manj denarja učiteljem bo prej ali slej tudi manj znanja v otroških glavah

Fotogalerija

Slovenski učitelji so po podatkih iz primerjalnih analiz podpovprečno plačani, glede na učne dosežke pa nadpovprečno učinkoviti. Kljub temu da bo v osnovnih šolah vsako leto več otrok, pa bi vlada znižala plače in zmanjšala število učiteljev. Več »

Slovenija
23.10.2014

Prvi agent presenečenje za vse druge

Oznake: Politika, Sova

Novi direktor Sove Andrej Oček je že nekaj časa zaposlen na agenciji, po naših informacijah trenutno kot analitik, prej pa naj bi – brez vidnejših uspehov – opravljal manj zahtevne operativne naloge. Zaposleni na Sovi so nad Cerarjevo Več »

Slovenija
23.10.2014

Erjavcu 19 milijonov evrov, sindikati ogorčeni Igor Dernovšek

Sindikati javnega sektorja so ogorčeni nad “regresnim kompromisom” in nad izhodišči za pogajanja, ki se začenjajo danes in po katerih bi se morali z zmanjševanjem oziroma ukinitvijo dodatkov odpovedati še 127 milijonom evrov. Več »

Gorenjska
23.10.2014

Po vrvni žičnici zbežali na varno

Fotogalerija
Oznake: Okolje, Poplave

Gorenjevaški gasilci so z vrvno tehniko na varno spravili družino iz Žirovskega Vrha Svetega Antona, podhlajenega 76-letnika iz Bukovega Vrha je moral odpeljati helikopter. Več »

Ljubljana
23.10.2014

Na površje so spet priplavale stare težave

Fotogalerija
Oznake: Okolje, Poplave

Po mnenju hidrologa Roka Fazarinca so za poplavno varnost jugozahodnega dela Ljubljane in naselij v občini Dobrova - Polhov Gradec ključni trije ukrepi: postavitev zadrževalnika Razori, celovita regulacija Malega grabna in regulacija hudourniškega Več »

Primorska in Kras
23.10.2014

Letalska bomba bo prezimila na morskem dnu

Oznake: Piranski zaliv

Neeksplodirana letalska bomba leži na globini 21 metrov, nedaleč od potopljenega vlačilca Maona v Piranskem zalivu, približno na polovici poti med piransko Punto in rtom Savudrija. Kako bodo dober meter dolgo in 250 kilogramov težko ameriško bombo (GP 500 lb AN-M64 A1) razstrelili, se še... Več »

Primorska in Kras
23.10.2014

V Postojni bodo ponovno šteli glasove

Oznake: Lokalne volitve

Potem ko je poraženi postojnski župan Jernej Verbič po ponedeljkovem štetju glasov, prispelih po pošti, izgubil župansko bitko, je njegova lista Skupaj-Poper podala ugovor na občinsko volilno komisijo. Na seji, zaprti za javnost, je občinska volilna komisija odkrila več nepravilnosti, zato so... Več »

Slovenija
23.10.2014

Odvoz bo vendarle cenejši

UKC Ljubljana, ki bi moral glede na prvotno ceno podjetja Biotera za odvoz patoloških odpadkov plačevati bistveno več kot doslej, bo očitno plačeval celo manj, kot je Žalam. A druge težave zaradi odvoza v tujino, ki ga terja neživljenjsko uvajanje evropskih Več »

Primorska in Kras
23.10.2014

Kavčiča ni podprla NSi

Oznake: Pojasnilo

Kandidaturo novega župana Tolmina Roberta Kavčiča je vložila skupina občanov in ne NSi, kot smo pomotoma zapisali v pregledu izvoljenih županov, objavljenem v Dnevniku v torek, 21. novembra. V resnici je NSi podprla kandidaturo Kavčičeve protikandidatke Darje Hauptman. Za nenamerno napako se... Več »

Slovenija
22.10.2014

V četrtkovem Dnevniku preberite (23. oktober)

Preverite, kaj boste lahko prebrali v jutrišnjem Dnevniku. Več »

Slovenija
22.10.2014

Sindikati ogorčeni nad pogajalskimi izhodišči vlade za leto 2015

Vlada je danes soglasno sprejela predloge ukrepov za rebalans proračuna za prihodnje leto, je po seji vlade povedal premier Miro Cerar. Kot je dodal, so se odrekli marsičemu za izpolnitev zahtevnih kriterijev za zmanjšanje proračunskega deficita. Socialne partnerje pa je pozval k sodelovanju za Več »

Slovenija
22.10.2014

DeSUS pri regresu upokojencev popustil za 21 milijonov

V DeSUS so po napornih pogajanjih popustili in soglašali, da se za regres upokojencev zagotovi dodatnih 19 milijonov evrov in ne 40 milijonov, kot je bilo predvideno s koalicijsko pogodbo, je na novinarski konferenci po seji vlade dejal prvak DeSUS Karl Erjavec. Današnja odločitev prispeva tudi k... Več »

Slovenija
22.10.2014

Brglez o svojem intervjuju v Mladini: SDS trga izjave iz konteksta

Oznake: Milan Brglez, SDS, izjave

Predsednika DZ Milana Brgleza je negativno presenetila gesta poslancev SDS, ki zahtevajo njegovo razrešitev zaradi intervjuja v Mladini. Po Brglezovem mnenju se s trganjem izjav iz konteksta kaže politična (ne)kultura, na katero ne pristaja. Zato bo na seji DZ pojasnil, da očitki ne le ne držijo,... Več »

Slovenija
22.10.2014

“Če krademo sredstva EU, krademo sami sebi”

Predstavniki Evropske komisije so danes na konferenci s slovenskimi organi in Transparency International v Ljubljani pozvali, naj se ob delu z evropskimi sredstvi preprečijo morebitne zlorabe. Pravosodni minister Goran Klemenčič je ob tem ocenil, da se je EU zelo pozno in sramežljivo začela... Več »

Slovenija
22.10.2014

Vlada bo imenovala novega šefa Sove

Oznake: Sova

Vlada naj bi po naših informacijah na današnji seji razrešila dosedanjega direktorja Sove Staneta Štembergerja in na njegovo mesto postavila Andreja Očka. Več »

Stran 1-5276