Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Slovenija
27.1.2015

SDS se s predlogom novele zakona o državnih simbolih obeta neuspešen konec

Oznake: SDS

Predlogu novele zakona o grbu, zastavi in himni RS ter o slovenski narodni zastavi, ki prihaja iz poslanske skupine SDS, se obeta neuspešen konec zakonodajne poti. Koalicijske stranke so na današnji prvi obravnavi pritrdile odklonilnemu stališču vlade do novele. Od opozicijskih strank sta se proti... Več »

Slovenija
27.1.2015

Oglasno sporočilo: Elan Inventa podarja - 10 golov za 10 slovenskih šol

V času 24. Svetovnega prvenstva v rokometu v Katarju, ki se zaključuje 1. februarja, Elan Inventa razpisuje fotografski natečaj »Rokomet in otroci«. Več »

Slovenija
27.1.2015

Občine in vlada po današnjem sestanku blizu dogovoru

Združenja občin in vlade so se uskladili, da naj bi v prvih mesecih letos višina povprečnine ostala 525 evrov, nato pa bo znižana za toliko, za kolikor bodo uspeli s sistemskimi spremembami znižati stroške občin. Podrobnosti dogovora naj bi dorekli v sredo na sestanku s finančnim ministrstvom.... Več »

Slovenija
27.1.2015

Ustavno sodišče odprlo pot za prihod somalijskega dekleta v Slovenijo

Ustavno sodišče je odprlo pot za prihod 14-letne somalijske begunke k sestri v Slovenijo. Na podlagi njenega primera je odločilo, da je bil člen 16b zakona o mednarodni zaščiti neskladen z ustavo, razveljavilo sodbi vrhovnega in upravnega sodišča, odpravilo odločbo notranjega ministrstva v zvezi s... Več »

Slovenija
27.1.2015

Cerar o usmeritvah Slovenije v EU: Leto 2015 bo leto izzivov, a tudi pričakovanj

Oznake: Cerar, EU, 2015

DZ je danes opravil razpravo o predlogu deklaracije o usmeritvah za delovanje Slovenije v institucijah EU med julijem 2014 in decembrom 2015. Premier Miro Cerar je v obrazložitvi predloga poudaril, da utegne biti leto 2015 leto izzivov, a tudi pričakovanj. Opozoril je na pomen komunikacije med... Več »

Slovenija
27.1.2015

Shod nasprotnikov “razprodaje” 7. februarja na Kongresnem trgu

Skupnost Državljani proti razprodaji bo 7. februarja ob 16. uri na Kongresnem trgu v Ljubljani organizirala javni shod proti razprodaji državnega premoženja. Na njem bodo izrazili nestrinjanje s politiko razprodaje in pozvali k takšni politiki, ki bo Slovenijo popeljala k uspehu. Podpise proti... Več »

Slovenija
27.1.2015

Kadrovske zagate šolske ministrice

Oznake: Politika, Vlada

Šolski inšpektorat bo, kot kaže, tudi v prihodnje vodil Tomaž Rozman, čigar delo preiskuje KPK. Mirko Stopar in Gregor Mohorčič pa za zdaj še ostajata vršilca dolžnosti generalnih direktorjev direktoratov za visoko in osnovno šolstvo. Več »

Ljubljana
27.1.2015

Mestne nagrade in priznanja: Zastonj avtobus za Tita in Plečnika

Fotogalerija

Ljubljanska občina trenutno podeljuje kar deset nagrad in priznanj, za katere bo letos porabila skoraj 220.000 evrov, a od tega bistveno več za podelitve, priznanja in formalnosti kot pa za nagrajence same. Več »

Ljubljana
27.1.2015

Na voljo dodatne vstopnice

Oznake: Festival Bobri

Na ljubljanski mestni občini so za dogodke na letošnjem festivalu kulturno-umetnostne vzgoje Bobri zagotovili več kot 15.500 brezplačnih vstopnic, ki so tudi tokrat pošle v zgolj nekaj urah. Zato so se organizatorji odločili, da najmlajšim obiskovalcem Bobrov ponudijo še štiri Več »

Slovenija
27.1.2015

Vse državne injekcije Slovenskim železnicam

Medtem ko na Slovenskih železnicah (SŽ) pri sanaciji računajo na državo, je ta samo v letih od 2011 do 2013 v poslovni sistem vložila za skoraj 800 milijonov evrov denarja in kapitala. Od financiranja infrastrukture in prevozov imajo koristi vse družbe iz Več »

Dolenjska in Bela krajina
27.1.2015

Novomeški župan bi direktorjem znižal plače

Fotogalerija
Oznake: Javna podjetja

Rekorder v višini plače med direktorji javnih podjetij, podjetja v večinski lasti občine in javnih zavodov v Novem mestu je direktor stanovanjskega podjetja Zarja Martin Kambič s 6600 evri osnovne bruto plače, brez dodatka na delovno dobo. Približno tisočaka manj dobi direktorica razvojnega centra... Več »

Zasavje in Posavje
27.1.2015

Razrešili prvih 94 zaposlenih

Prvih 94 delavcev Termoelektrarne Trbovlje (TET) v likvidaciji, ki so delali na področju proizvodnje električne energije v bloku 4, je včeraj prejelo odpovedi pogodb o zaposlitvi s 30-dnevnim odpovednim rokom. Čeprav razreševanje delavcev ni bilo presenečenje, je bilo med njimi vseeno precej... Več »

Stajerska, Koroska in Prekmurje
27.1.2015

Spet bi gradili gradove kralja Matjaža

Oznake: Prireditve

Črnjani so letos optimistični in upajo, da jim muhasta zima že drugo leto zapored le ne bo odnesla prireditve, ki je ena največjih zimskih turističnih zanimivosti pri nas. Gre za prireditev Gradovi kralja Matjaža, ki jo vsako leto obišče več tisoč obiskovalcev. A lani so jo morali zaradi pretople... Več »

Slovenija
27.1.2015

Čakalne dobe: Za komaj pet dodatnih operacij raka prostate

Fotogalerija

Na ZZZS so ljubljanskemu urološkemu oddelku, kjer bolniki na operacijo raka prostate ali ledvic čakajo sedem mesecev, letos namenili dodatnih 25.693 evrov. To zadošča za okoli pet operacij. Tudi v revmatologiji opozarjajo, da v sedanjih razmerah ni mogoče pričakovati Več »

Stajerska, Koroska in Prekmurje
27.1.2015

Po smrti dveh mladih našli rešitev

Fotogalerija
Oznake: Ceste

Štiri mesece po tragični nesreči na mostu čez potok Bolska, v kateri sta izgubila življenje Miha Baloh in Lara Safran, so na Agenciji RS za okolje (ARSO) presodili, da pred gradnjo novega mostu ni treba prestaviti struge. To pomeni, da bo imela občina Vransko dovolj denarja za naložbo in da bo, če... Več »

Stran 1-5371