Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Slovenija
25.10.2014

Cerar pozval k enotnosti, ki je bila ključ do osamosvojitve Slovenije

Na slovesnosti ob 23. obletnici odhoda zadnjega vojaka JLA iz Slovenije, ki je potekala danes v Radovljici, je predsednik vlade Miro Cerar izpostavil, da smo v času osamosvajanja Slovenci kot narod pokazali svojo trdoživost. "Enotnost, ki smo jo izkazali v prelomnih zgodovinskih trenutkih, je... Več »

Slovenija
25.10.2014

Janša se je zaradi prenehanja mandata že pritožil na ustavno sodišče

Fotogalerija

Potem ko je obsojenemu prvaku SDS Janezu Janši na podlagi zakona minuli teden prenehal poslanski mandat, je Janša preko odvetniške pisarne Matoz na ustavno sodišče že vložil pritožbo zaradi odvzema mandata. Janša predlaga tudi začasno odredbo, torej da se mu do odločitve dovoli opravljanje mandata,... Več »

Slovenija
25.10.2014

Premikanje ure koristi le redkim, nikakor pa ne gospodinjstvom

Prestavljanje urnih kazalcev naprej in nazaj dvakrat na leto nima pretiranega ekonomskega smisla. Računi za električno energijo so zaradi tega kvečjemu višji, največjo korist od umetno podaljšanih spomladanskih in poletnih dni pa imata golfska industrija in industrija, povezana s peko Več »

Slovenija
25.10.2014

Dvorec Goričane: Nadškofija v protiudarec

Fotogalerija
Oznake: Družba, Cerkev

Nadškofija Ljubljana je vložila novo tožbo zoper lastnika papirnice Goričane, ki je zanjo obnovila istoimenski dvorec. To je storila po razkritju ozadja razkošne obnove v Dnevniku. Več »

Gorenjska
25.10.2014

Čebulj bi kupil četrt Krvavca

Oznake: Žičničarji

V nekaj dneh bo občina Cerklje oddala nezavezujočo ponudbo za nakup RTC Krvavec, ki upravlja smučišče in naprave na Krvavcu. Taka odločitev je dozorela zaradi dejstva, da bo Unior iz Zreč moral prodati svoje turistične zmogljivosti in med njimi bo tudi Krvavec. »Prodaja je dejstvo, naša ponudba pa... Več »

Slovenija
25.10.2014

Telefonu TOM se izteka financiranje

Fotogalerija
Oznake: Družba, Mladi

TOM – telefonu za otroke in mladostnike – se konec letošnjega leta izteka financiranje. Njegovo nadaljnje delovanje je odvisno od uspeha na prihodnjih razpisih, a njihovi rezultati bodo znani šele spomladi prihodnje leto. Več »

Slovenija
25.10.2014

Razpis za sofinanciranje kadrovskih štipendij

Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije je na spletni strani objavil javni razpis za sofinanciranje kadrovskih štipendij delodajalcem. Za sofinanciranje teh štipendij, ki jih bodo izplačevali od šolskega oziroma študijskega leta 2014/2015 do zaključka izobraževanja na isti izobraževalni... Več »

Slovenija
25.10.2014

Pijejo že desetletniki

Fotogalerija
Oznake: Družba, Alkohol

Raziskava med več kot 6000 učenci zadnjega triletja slovenskih osnovnih šol je razkrila alarmantne podatke. Na primer: vsak deseti otrok je priznal, da se brez uživanja alkoholnih pijač ne more več veseliti. Kaj bo z njim čez pet ali deset let? Več »

Ljubljana
25.10.2014

Sever in jug se pri vas ravno prav zlijeta

Angleški znanstvenik Paul McGuiness se je pred dvema desetletjema v Ljubljani ustalil zaradi lepšega vremena, ravno pravšnje kombinacije organiziranosti in fleksibilnosti, bližine sinu in kakovostnega dela na Inštitutu Jožef Stefan. Več »

Primorska in Kras
25.10.2014

Marentič slavil še tretjič

Oznake: Lokalne volitve

Kriki veselja in navdušenja podpornikov Igorja Marentiča so se v četrtek zvečer razlegali po občinski stavbi v Postojni, ko je nekaj po deveti uri predsednica občinske volilne komisije (OVK) Mateja Geržina sporočila, da ugotovljene kršitve ne vplivajo bistveno na izid volitev. »Neuradno lahko ... Več »

Stajerska, Koroska in Prekmurje
25.10.2014

Mrk razgalil dolgove

Komaj se v Mariboru iz blata začne vleči en zabredel voz, se že na drugem koncu potaplja druga, za občino in širšo skupnost pomembna pravna oseba. Izklop elektrike Ljudskemu vrtu je ta teden nazorneje, kot so si odgovorni želeli, osvetlil težave zavoda Športni Več »

Ljubljana
25.10.2014

Kupec za jamo na Bavarskem dvoru

Oznake: Nepremičnine

Po propadlem poslu z družbo Vekevro se je našel novi kupec za gradbeno jamo družbe S1 na Bavarskem dvoru. Iztržili naj bi nekaj manj kot 1,7 milijona evrov. Več »

Ljubljana
25.10.2014

Policist brez metra v rokah ne more določiti bankine

Fotogalerija

Policisti so poostrili nadzor nad vozili, ki parkirajo pod Šmarno goro. Mnogi avtomobil parkirajo ob poteh, zaradi česar pa jim grozi kazen. Več »

Slovenija
25.10.2014

Etične akrobacije okoljskega ministrstva

Medtem ko komisija za medicinsko etiko ugotavlja, da delov teles ne bi smeli obravnavati po uredbah o odpadkih, na okoljskem ministrstvu menijo, da je edino pravilno, da ti končajo v sežigalnicah za komunalne odpadke. Več »

Slovenija
25.10.2014

Od šol pričakujejo milijone za fotokopije

Slovenska avtorska in založniška organizacija Sazor od osnovnih šol pričakuje po pol evra na učenca na mesec za nadomestilo za fotokopiranje avtorskih besedil. Hiter izračun pokaže, da si obeta več kot milijon evrov na leto. Ravnatelji so Sazor že pozvali Več »

Stran 1-5279