Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Slovenija
2.9.2014

Hrvati služijo na bolnih

Mnogo slovenskih državljanov, ki so se na dopust odpravili na Hrvaško, je moralo pregled pri tamkajšnjem zdravniku plačati, čeprav so imeli urejeno zdravstveno zavarovanje za tujino. Naša država je sosednjo Hrvaško na kršitev pravic opozorila Več »

Slovenija
2.9.2014

Slovenija, dežela plenjenja gozdov

Oznake: Družba, Gobarjenje

Gozdarski inšpektorji so lani v poostrenem nadzoru dvema gobarjema zaplenili 33 kilogramov jurčkov. Letos niti enega. Več »

Slovenija
2.9.2014

Medtem ko uradniki iščejo dlako v jajcu, evropski projekti stojijo

Fotogalerija

Za počasno črpanje evropskih sredstev je po pojasnilih nosilcev projektov v veliki meri kriva preveč drobnjakarska državna birokracija, ki je tako hitri odzivi kot vsebina projektov ne zanimajo. Več »

Slovenija
2.9.2014

Zvesti in nezvesti ministri

Fotogalerija

Miro Cerar načrtuje petnajst do sedemnajst ministrskih mest. To je izrazito več, kot sta jih imeli zadnji vladi Alenke Bratušek in Janeza Janše, vendar manj, kot jih je imel navado krotiti Janez Drnovšek. Z manj ministri je lažje ustvarjati vtis, da je Več »

Gorenjska
2.9.2014

Ob Blejskem jezeru20.000 vozil na dan

Oznake: Prometna zagata

Včerajšnji blejski protest so videli tudi gostje mednarodnega foruma, a to ne bo kaj prida pomagalo. Problem preobremenjene ceste proti Bohinju (potrebna je tudi severna obvoznica proti Pokljuki) je razpet med Bledom in Ljubljano in je dejansko ogledalo, kako se pri nas (ne) lotevamo resnično... Več »

Stajerska, Koroska in Prekmurje
2.9.2014

Županova žena postala direktorjeva desna roka

V četrtek se bo na velenjskem okrajnem sodišču nadaljevalo sojenje Jožetu Zupančiču, direktorju Zdravstvenega doma (ZD) Velenje, ki mu tožilstvo očita nevestno delo v službi in zaposlovanje »po domače«. Na tokratni obravnavi naj bi bil zaslišan tudi velenjski župan Bojan Kontič, na katerega so... Več »

Ljubljana
2.9.2014

Posledice žleda bodoodpravili do konca leta 2015

Fotogalerija

Elektro Ljubljana bo posledice letošnjega žleda odpravljal predvidoma do konca prihodnjega leta, škoda pa je bila ocenjena na približno 25 milijonov evrov. Več »

Stajerska, Koroska in Prekmurje
2.9.2014

Nipa zdaj oddala ponudbo za nakup

Družba Nipa, ki je v lasti občinskega javnega podjetja Mariborski vodovod in komunalnega podjetja Nigrad, je sporočila, da je Družbi za upravljanje terjatev bank (DUTB) oddala nezavezujočo ponudbo za nakup močno zadolženega Športnega centra (ŠC) Pohorje, je razkril njen direktor Iztok Fras. Pri... Več »

Slovenija
2.9.2014

Lampreht razmišlja o novem mandatu

Razpis za direktorja Radia Slovenija, ki se bo končal 18. septembra, bo v veliki meri odvisen od vnovičnih volitev generalnega direktorja javnega servisa, če jih bo okrnjeni programski svet pred tem sploh izvedel. Mihi Lamprehtu se mandat izteče v začetku Več »

Ljubljana
2.9.2014

Vinski sejem znova ugledna prireditev

Danes ob 18. uri bo v Paviljonu v parku Zvezda slavnostni obred odpiranja vinskega soda in s tem napoved 50. mednarodnega vinskega sejma Vino Ljubljana, ki bo od 4. do 6. septembra potekal na Gospodarskem razstavišču. Več »

Slovenija
1.9.2014

Jutri v Dnevniku preberite: torek, 2. september

Oznake: napovednik

Preverite katere zgodbe smo za vas pripravili v jutrišnji tiskani izdaji. Več »

Slovenija
1.9.2014

Mueller umika iz trgovin zdravju škodljivo cedilo za čaj

Družba Mueller drogerija umika iz prodaje cedilo za čaj v obliki klešč Teezange, proizvajalca WMF (Württembergische Metallwarenfabrik) AG iz Nemčije. Kot so sporočili iz družbe, namreč prisotnost niklja presega dovoljeno vrednost, kar lahko povzroča nesprejemljivo spremembo v sestavi živil, zato... Več »

Slovenija
1.9.2014

V sredo parafiranje koalicijskega sporazuma; Bizjak Mlakarjeva še v igri za kulturno ministrstvo

Skorajšnje vladne partnerice SMC, DeSUS in SD bodo besedilo koalicijskega sporazuma parafirale v sredo dopoldne, je danes potrdil prvak DeSUS in zunanji minister v odhodu Karl Erjavec. Parafiranje je bilo predvideno za torek, a je Erjavec odsoten zaradi službenih obveznosti. V SMC pa so za STA... Več »

Slovenija
1.9.2014

Fajonova: Bratuškova je očitno Junckerjeva kandidatka

Prihodnji predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker bo v torek začel pogovore s kandidati za komisarje iz držav članic. Iz Slovenije bo razgovor opravil s predsednico vlade v odhodu Alenko Bratušek, je danes v Bruslju izjavila Junckerjeva tiskovna predstavnica Več »

Gorenjska
1.9.2014

Vodne akrobacije na 1971 metrih nadmorske višine

Fotogalerija

Ob nabrežju se je nabiralo vse več obiskovalcev, ki so lagodno posedali v mehki travi in se z osvežilno pijačo v roki predajali toplim sončnim žarkom. Sicer mirno vodno gladino je občasno razburkal le vodni skuter. Prvi vejkarji so že lovili ravnotežje na vodi in preverjali hitrost jeklene vrvi, s... Več »

Stran 1-5226