Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Slovenija
4.3.2015

Poslanci izenačili istospolne zveze z raznospolnimi, nasprotniki zakona napovedujejo referendum

Poslanci so včeraj sprejeli novelo zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, s katero istospolni pari dobivajo pravico, da sklenejo zakonsko zvezo, in posledično tudi možnost posvojitve otrok. Nasprotniki novele že napovedujejo začetek zbiranja podpisov Več »

Slovenija
4.3.2015

“Židan je podlegel ravninskemu in prekmurskemu lobiju”

Agencija za kmetijske trge in razvoj podeželja do 6. maja zbira zahtevke za izplačila subvencij za leto 2015 in tudi za ukrepe iz novega programa razvoja podeželja. Med temi so največ ogorčenja kmetov izzvala kmetijsko-okoljsko-podnebna plačila KOPOP, ki so jih preimenovali Več »

Slovenija
4.3.2015

“S takšno postavo se pojdi ubit!”

Otroci v šolo hodijo z mobilnim telefonom, ki ima vgrajeno visokoločljivostno kamero in je stalno povezan s svetovnim spletom. Učitelji jim morajo pojasnjevati, da so snemanje sošolcev in učiteljev, ugrabljanje identitet in anonimno žaljenje lahko zelo nevarni. Šole upajo, da se bo država novega... Več »

Ljubljana
4.3.2015

Stara cerkev se izgublja v pločevini

Okolica cerkve svetega Jerneja v Šiški, znane kot Stara cerkev, je učbeniški primer neučinkovitega varovanja sicer zaščitenega spomenika. Zdaj skušajo na pobudo krajanov omiliti nastalo škodo. Več »

Slovenija
4.3.2015

Za vajetmi zdravstva optimizem, med bolniki obup

Na ministrstvu za zdravje in ZZZS optimistično napovedujejo boljše čase za zdravstvo. Denarja je več, a njegovih učinkov še ni videti, zdravstveno reformo pa nameravajo v vladi Mira Cerarja nasloniti na precej zamudne analize in pomoč Svetovne Več »

Slovenija
4.3.2015

Ovir za vnovič samostojno STO ni več

Državni zbor je včeraj potrdil zakonski trojček, ki ga je v postopek vložilo Zavezništvo Alenke Bratušek in daje pravno podlago za ponovno osamosvojitev Slovenske turistične organizacije. Več »

Primorska in Kras
4.3.2015

Bistriška politika ne varčuje pri sejninah?

Občina Ilirska Bistrica že od uveljavitve zakona o uravnoteženju javnih financ leta 2012 izplačuje previsoke sejnine občinskim svetnikom. Po zakonu te na letni ravni ne smejo preseči 7,5 odstotka bruto plače župana. Slovenske občine so na podlagi sprejetih varčevalnih ukrepov leta 2012 kot po... Več »

Slovenija
4.3.2015

Štirje izzivalci medlega rektorja

Prihodnji torek se na Univerzi v Mariboru začenja volilni boj za rektorski položaj. Rektor Danijel Rebolj ni niti približno izpolnil pričakovanj svojih nekdanjih podpornikov. Več »

Ljubljana
4.3.2015

Vodnikova domačija bo dobila novega upravitelja

Oznake: Javni razpis

Za ustvarjanje v prostorih rojstne hiše Valentina Vodnika se poteguje pet kandidatov. Rezultati javnega razpisa bodo znani sredi marca, je pa že jasno, da bo domačija dobila novega gospodarja, saj se dosedanji upravitelj na razpis ni prijavil. Več »

Stajerska, Koroska in Prekmurje
4.3.2015

Ustavili dela ob reki Hudinji

Zaradi prijave vodje Civilne iniciative Celje Borisa Šuštarja, da delavci podjetja Nivo Eko gradijo protipoplavne nasipe iz zemlje, ki je močno onesnažena s težkimi kovinami, in da jo celo s tovornjaki vozijo naokoli, je ministrstvo za okolje in prostor v Celju na enem od gradbišč ob Hudinji ... Več »

Slovenija
3.3.2015

Jutri v Dnevniku preberite: sreda, 4. marec

Oznake: napovednik

Preverite katere zgodbe smo za vas pripravili v jutrišnji tiskani izdaji Dnevnika. Več »

Slovenija
3.3.2015

DZ podprl osamosvojitev nacionalne turistične organizacije

Oznake: spirit, dz

Poslanci so na današnji seji prepričljivo podprli osamosvojitvi nacionalne turistične organizacije oziroma njeno izločitev iz javne agencije Spirit. Zakonodajne spremembe je predlagala stranka ZaAB, z njimi pa se je strinjala tudi vlada. Več »

Slovenija
3.3.2015

Mramor koaliciji predstavil predloge za neizvršne direktorje DUTB in nadzornike SDH

Finančni minister Dušan Mramor je koalicijskim partnerjem danes predstavil predloge imen za nove neizvršne direktorje v DUTB in tudi za nove nadzornike SDH. A seznam še ni dokončen, sta po srečanju povedala prvak DeSUS Karl Erjavec in predsednik SD Dejan Židan, ki imen ne razkrivata. O predlogih... Več »

Slovenija
3.3.2015

O zakonu ponovno aprila

Kaj se bo dogajalo z visokošolskim zakonom, po včerajšnjem sestanku deležnikov na ministrstvu za izobraževanje ni znano. Vsi vpleteni so se strinjali, da je treba najprej urediti financiranje visokega šolstva, kar od vlade zahteva tudi Več »

Slovenija
3.3.2015

51 za, 28 proti: DZ sprejel novelo zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih

DZ je z 51 glasovi za in 28 glasovi proti sprejel novelo zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, na podlagi katere istospolni pari dobivajo pravico sklenili zakonsko zvezo in posledično tudi možnost posvojitve otrok. Sprejemanje novele je pred DZ pospremil shod koalicije Za otroke gre, ki... Več »

Stran 1-5405