Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Slovenija
2.8.2014

Janši včeraj potrdili poslanski mandat, mu ga bodo prihodnji teden odvzeli?

Državni zbor je včeraj dobil novega, enajstega predsednika parlamenta – Milana Brgleza. Prvak DeSUS Karl Erjavec je prepričan, da je to le začasna rešitev in da bo, ko bo sestavljena nova koalicija, predsedniški položaj dobila njegova stranka. Če ga ne bo, bo v opoziciji Več »

Slovenija
2.8.2014

Reforma: Ukinitev dopolnilnega zavarovanja bo premalo

Oznake: Zdravstvo, Reforma

Zdravstvo ob kaotičnem varčevanju hitro nazaduje, bolniki pa to občutijo predvsem kot podaljševanje čakanja na preglede in operacije. Osnutek bodoče koalicijske pogodbe napoveduje prenos dopolnilnega zavarovanja v obvezno in druge ukrepe za finančno stabilizacijo, ravno pri spremembah zavarovanja... Več »

Slovenija
2.8.2014

Za številna kopališča ni meritev kakovosti vode

Oznake: Kopanje

Po podatkih Agencije RS za okolje so slovenske kopalne vode v odličnem stanju. A to velja le za izbranih 48 kopališč na Obali, Gorenjskem, Krki in Kolpi. Kakovosti voda na drugih, divjih kopališčih ne meri skoraj nihče. Več »

Slovenija
2.8.2014

Ni pomembno, kdo nakaže denar

Fotogalerija

Sodišče pri prejetem plačilu denarne kazni ne preverja plačnika, pomembno je le, da se znesek in sklic ujemata. Ob taki ureditvi se zato postavlja vprašanje, kakšen je sploh učinek denarne kazni, če jo lahko v imenu obsojenca, še posebno v primeru vplivne osebe, plača Več »

Osrednja Slovenija
2.8.2014

V Domžalah vse več pitnikov

Oznake: Rekreacija

V občini Domžale so nedavno postavili še dva pitnika, ki rekreativcem in sprehajalcem ponujata skupaj z dvanajstimi drugimi prijetno osvežitev iz vodovoda. Pri pitniku na Študi pa se zatika. Več »

Ljubljana
2.8.2014

Bizovik je za zapornike očitno predraga lokacija

Oznake: Zapor

Na upravi za izvrševanje kazenskih sankcij so junija izdelali projektno nalogo za nov zapor, ki bi nadomestil pretesnega v Povšetovi ulici. A to še ne pomeni, da je gradnja novega zapora tik pred vrati. Več »

Slovenija
2.8.2014

Namesto v enem letu odgovor v mesecu in pol

Oznake: Sociala, Pritožbe

Skoraj 7000 pritožb o socialnih pravicah na ministrstvu čaka na reševanje. Pred štirimi meseci je bilo takšnih več kot 11.000 pritožb. Več »

Osrednja Slovenija
2.8.2014

Kramar bo nadaljeval delo bivše direktorice

Na čelu Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik bo dosedanjo direktorico Urško Kolar začasno zamenjal Franci Kramar, ki bo zavod kot vršilec dolžnosti vodil do naslednjega razpisa oziroma največ leto dni. Več »

Ljubljana
2.8.2014

“Verjamem, da se bom tukaj postaral”

Čeprav se je kuharski mojster Jošihiko Fujita po šestih letih dela in življenja na slovenskih tleh za nekaj časa vrnil v rodno Japonsko, je bila vez z Ljubljano že premočna. Vrnil se je, našel službo in si ustvaril dom. Več »

Slovenija
1.8.2014

Jutri v Dnevniku preberite (sobota, 2. avgust)

Jutri boste lahko brali o dogajanju v DZ, o popoldanskem delu izvršnega direktorja HSE za konkurenta, stanju v zdravstvu ter vojni med Izraelci in Palestinci. Bizovik je za zapornike očitno predraga lokacija, več sto tisoč zavarovancev, ki varčujejo za dodatno starostno pokojnino, pa bi moralo... Več »

Slovenija
1.8.2014

Cerar: V hram demokracije bi bilo neodgovorno prihajati z začasnim kandidatom za predsednika DZ

Kandidatura Milana Brgleza za predsednika DZ je bila resna, v to nismo šli z mislijo, da bi bil le nekakšen začasen predsednik DZ, saj bi bilo s tem neodgovorno prihajati v hram demokracije, je dejal prvak SMC Miro Cerar. Poteze Karla Erjavca, ki je kandidaturo sprejel in nato odklonil, Cerar ni... Več »

Slovenija
1.8.2014

Janša bo delovne obveznosti v DZ lahko opravljal tudi v prihodnje

Predsedniku SDS Janezu Janši, ki na Dobu prestaja dveletno zaporno kazen v zadevi Patria in ki mu je državni zbor na današnji ustanovni seji potrdil mandat poslanca, bo omogočeno opravljanje delovnih obveznosti v državnem zboru tudi v prihodnje, so sporočili z Uprave RS za izvrševanje kazenskih... Več »

Slovenija
1.8.2014

V Mariboru obeležili 70. obletnico nacističnega poboja več tisoč Sintov in Romov

V Mariboru so se danes spomnili 70. obletnice poboja več tisoč Sintov in Romov v nacističnem taborišču Auschwitz-Birkenau. Po besedah direktorja Centra judovske kulturne dediščine Sinagoga Maribor Marjana Toša je bilo to poglavje zgodovine veliko desetletij prezrto, zato porajmos mnogi označujejo... Več »

Slovenija
1.8.2014

Milan Brglez je bil izvoljen za predsednika DZ

Fotogalerija
Oznake: DZ, ustanovna seja

S potrditvijo mandatov vseh 90 novoizvoljenih poslancev je sedmi sklic državnega zbora tudi uradno ustanovljen. Milan Brglez pa je bil ob koncu ustanovne seje imenovan za predsednika DZ. Več »

Slovenija
1.8.2014

Vstajniški župan razočaral, čaka se na SMC

Fotogalerija
Oznake: Župani

Po protestih, ki so odnesli koruptnega Franca Kanglerja, so v mestu ob Dravi pred dobrim letom dni dobili novega župana. Pričakovati je bilo, da bo Andrej Fištravec presekal z dotedanjimi Kanglerjevimi praksami, a se je tudi sam ujel v lovke hobotnice. Še več, nekateri pravijo, da je po novih... Več »

Stran 1-5199