Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Slovenija
17.4.2014

NPU podal prvo kazensko ovadbo zaradi poslov NKBM

Oznake: NPU

Nacionalni preiskovalni urad (NPU) je dve leti po preiskavah pri nekdanjem predsedniku uprave NKBM Matjažu Kovačiču vložil prvo kazensko ovadbo zaradi poslov banke, poroča današnji Večer. Po neuradnih informacijah časnika gre za poslovanje NKBM na Hrvaškem iz časa, ko jo je vodil Kovačič. Gre za... Več »

Slovenija
17.4.2014

“Nastaja državni gozdno-lesni kolhoz”

Oznake: Politika, Gozdovi

Ministrstvo za kmetijstvo je včeraj v koalicijsko usklajevanje poslalo novo različico zakona o ustanovitvi državnega podjetja Slovenski gozdovi, d.o.o., ki se precej razlikuje od dosedanjih. Posledično bo davkoplačevalce obremenilo s pripravo povsem nove različice poslovnega načrta za delovanje Več »

Stajerska, Koroska in Prekmurje
17.4.2014

Državna cesta po pomoti padla v občinski prostorski načrt

Čeprav je občinski prostorski načrt (OPN) izjemno pomemben dokument, ki bo določal temelje prostorskega razvoja v občini Laško, so ga predstavniki Razvojnega centra Planiranje Celje občanom predstavili zelo površno. Ko so denimo nasprotniki tretje razvojne osi zahtevali, naj jim pokažejo načrte za... Več »

Slovenija
17.4.2014

Predlog za pocenitev oskrbe v domovih

Preoblikovani domovi za starejše bi bili bolj učinkoviti in predvsem cenejši. Država pobude načeloma podpira, a svojih vajeti vendarle ni pripravljena popustiti. Več »

Slovenija
17.4.2014

Nova motivacija, stare dileme

Slovenijo bodo v pripravah na črpanje novih evropskih sredstev prehitele evropske volitve. A kar je še jeseni veljalo za glavno nevarnost, je zdaj relativizirano, saj s pripravami zamujajo tudi druge države. Več »

Slovenija
17.4.2014

Odprte še tri fronte

Fotogalerija

V pogajanjih o socialnem sporazumu predstavljajo najtrši oreh zviševanje davkov, nadaljevanje reforme trga dela in varčevalni ukrepi v javnem sektorju. Socialni partnerji upajo, da jim bo jutri na krovnih pogajanjih uspelo doseči kompromis. Več »

Primorska in Kras
17.4.2014

Novogoriški kampus v Vipavo

Oznake: Univerza

Univerza v Novi Gorici je včeraj sporočila, da je med petimi lokacijami, ki so jim jih različni ponudniki ponudili za gradnjo univerzitetnega kampusa, izbrala lokacijo v Vipavi, kjer že ima svoj protokolarni in učni objekt v dvorcu Lanthieri. Za sprejemljivo ceno jim ga je ponudila Več »

Primorska in Kras
17.4.2014

Na Goriškem vse več deložacij

Oznake: Pomoč otrokom

Majda Smrekar je letos skupaj s prostovoljci v humanitarnem društvu KID že pomagala odložiti deložacijo štirih družin na Goriškem, pravkar so jih iz Karitasa obvestili, da imajo pred vrati spet eno. »Najhuje je, če mlada družina ali kdor koli drug izgubi dom. Zato v teh primerih zberemo denar in... Več »

Slovenija
17.4.2014

Oglasno sporočilo: Ali morate zopet plačati dohodnino?

Vas je v teh dneh v nabiralniku pričakal informativni izračun dohodnine, ki vam je pokvaril dan? Se sprašujete, kako bi lahko preprečili ali vsaj znižali doplačilo? Ali veste da lahko povišate prejemke po upokojitvi in si hkrati znižate dohodnino že sedaj v Več »

Primorska in Kras
17.4.2014

Nikoli vseljeni dom upokojencev na dražbo

Novemu domu upokojencev v Vrtojbi in tamkajšnjim varovanim stanovanjem se obeta najbolj črn scenarij. Skoraj dokončana objekta bodo poskušali prodati na javni dražbi 23. maja letos za izklicno ceno nekaj več kot 8,3 milijona evrov. Postopek so sprožili upniki. Največji je Abanka Vipa, ki ji Zavod... Več »

Slovenija
17.4.2014

Ne šolninam, komercializaciji in… plačljivi kontracepciji

Fotogalerija
Oznake: Družba, Protesti

Več kot tisoč protestnikov se je včeraj zbralo v Ljubljani v znamenje nasprotovanja visokošolskemu zakonu in negotovi prihodnosti mladih, kamor navsezadnje sodi tudi kontracepcija. Več »

Primorska in Kras
17.4.2014

Revizija razdvojila bivšega in sedanjega župana

Oznake: Občina Bovec

Na torkovo objavo revizijskega poročila računskega sodišča, ki je občini Bovec za leto 2011 zaradi napak v poslovanju dodelilo negativno mnenje, sta se že odzvala oba župana. Nekdanji župan Danijel Krivec, ki je leta 2011 občino vodil, in aktualni župan Siniša Germovšek. Nihče pri komentarju ni... Več »

Slovenija
17.4.2014

Preberite današnjem v Dnevniku (četrtek, 17. april)

Oznake: V Dnevniku

V današnjem Dnevniku pišemo o dvigovanju plač v Slovenskih železnicah pred pogajanji za reprogramiranje posojil, o protestu zoper nov zakon o visokem šolstvu in o novih težavah, ki jih je bankam povzročil Robert Glaser. Več »

Osrednja Slovenija
17.4.2014

Novo trgovsko središče bo na Viru

Oznake: Domžale

Čeprav v Domžalah ne manjka trgovin, si občani na Viru lahko kljub temu v kratkem obetajo novo veliko trgovsko središče. Želi si ga postaviti večji trgovec, ki v Domžalah še ni prisoten. Za zdaj je njegovo ime strogo varovana skrivnost. Pobudo za izdelavo prostorskega akta in idejno urbanistično... Več »

Dolenjska in Bela krajina
17.4.2014

Jabolka s sedemkrat večjo količino antioksidantov

»Ko sem leta 1998 v Nemčiji pripovedoval o Kočevski, mi nihče ni verjel, da med zaraščenimi razvalinami nekdanjih vasi še vedno obrodijo jablane in hruške, ki so jih nasadili Kočevarji,« začne pripovedovati August Gril, predsednik Društva Kočevarjev staroselcev, in doda, da je strokovnjake iz... Več »

Stran 1-5083