Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Stajerska, Koroska in Prekmurje
23.4.2014

Za cerkveni samostan Studenice tudi tokrat ni bilo zanimanja

Oznake: Studenice

Tudi drugi poskus okrajnega sodišča v Slovenski Bistrici, da na dražbi najde kupca za samostan Studenice v občini Poljčane, ki ga prodaja na zahtevo Unicredit banke, je bil neuspešen. Potem ko že na prvi dražbi marca zanimanja za nakup ni bilo po izklicni ceni 535.000 evrov, tudi danes kupcev po... Več »

Slovenija
23.4.2014

Peticija za prepoved krsta dojenčkov

Koalicija za ločitev države in Cerkve od torka zbira podpise za prepoved krsta dojenčkov. Meni namreč, da Katoliška cerkev otrokom krši ustavno pravico do verske svobode, saj jih krsti brez njihovega soglasja. Katoliška cerkev po ob tem izpostavlja ustavno pravico staršev, da otroke vzgajajo v... Več »

Slovenija
23.4.2014

Festivala Lent brez dodatnih finančnih sredstev ne bo

Oznake: festival Lent

Direktor Narodnega doma Vladimir Rukavina je jezen zapustil včerajšnjo sejo mariborskega mestnega sveta, ko so svetniki točko o namenitvi dodatnih sredstev umaknili z dnevnega reda, poroča Delo. Rukavina, ki je imel pripravljen nagovor, a ga ni uspel izvesti, je tik pred odhodom dejal: »Kar se mene... Več »

Slovenija
23.4.2014

Pobudniki Sanjske službe zbrali 3000 podpisov: z izžrebanimi kandidati v boj za evroposlance

Pobudniki Sanjske službe so zbrali dovolj podpisov podpore za vložitev kandidatne liste za evropske volitve na Državno volilno komisijo. Zbrali so 3000 podpisov. Žrebanje kandidatov je potekalo 13. aprila, vendar bo na listi samo sedem in ne osem kandidatov, saj si je ena Več »

Slovenija
23.4.2014

Inšpektorji med prodajalci mesa in jajc odkrili več kršiteljev

Inšpekcija Uprave RS za varno hrano veterinarstvo in varstvo rastlin je pred velikonočnimi prazniki izvajala nadzor nad prodajo mesnih izdelkov in jajc na tržnicah ter drugih prodajnih mestih. Pregledali so 82 prodajnih mest in ugotovili, da trije prodajalci mesnih izdelkov in štirje prodajalci... Več »

Slovenija
23.4.2014

Evropski parlament: Mišice jim uspe napeti le redko

Fotogalerija

Čez dober mesec dni bomo na evropskih volitvah izbirali osem novih poslank in poslancev za evropski parlament. Rok za vložitev kandidatnih list se izteče v petek opolnoči. Novi evroposlanci bodo verjetno soočeni s podobnimi omejitvami, kot so jih doživljali poslanci, ki se jim Več »

Slovenija
23.4.2014

Preberite današnjem v Dnevniku (sreda, 23. april)

Oznake: V Dnevniku

V današnjem Dnevniku pišemo o samovoljnem ravnanju mobilnih operaterjev, ki nemočnim uporabnikom dražijo storitve, o estonskem podjetju brez referenc, ki pri slabi banki na mesec zasluži več kot 10 tisoč evrov, in o Židanovemu izigranju poslancev in Več »

Stajerska, Koroska in Prekmurje
23.4.2014

Donacija SDS: Strankarske klopi za Ravenčane

Fotogalerija
Oznake: Donacija

Občani Raven se že nekaj časa muzajo na račun klopi, ki jih je občini donirala največja opozicijska stranka SDS. »Očitno živimo v dobi, ko je reklama še kako pomembna, sredstev, na kak način jo plasirati med ljudi, pa je veliko. Mnogi sredstev pri tem niti ne izbirajo in menijo, da je vsakemu... Več »

Ljubljana
23.4.2014

Armenci za drobiž do zemljišča za stolpnico

Družba Vekevro je s stečajnim upraviteljem družbe S1 že sklenila kupoprodajno pogodbo za gradbeno jamo na Bavarskem dvoru, a pogodba bo postala veljavna šele, ko bo sodišče podalo soglasje k prodaji. Več »

Ljubljana
23.4.2014

“Še bližje spalnemu naselju”

Štirje koncerti na leto so očitno največ, kar si po novem lahko obetajo obiskovalci že tako rekoč kultnega Bikofeja. Njegovi podporniki vztrajajo, da gre za še eno občinsko figo kulturi. Več »

Ljubljana
23.4.2014

Ljubljansko barje bo le korak od mesta

Fotogalerija
Oznake: Sprehajalna pot

Območje med Rakovo jelšo in Ljubljanico je bilo do zdaj neurejeno in polno gradbenih odpadkov. Na občini zdaj tu načrtujejo pot do Ljubljanskega barja, ki jo bodo pozneje podaljšali do Plečnikove cerkve v Črni vasi. Več »

Primorska in Kras
23.4.2014

Šolarji zbežali iz šole

Oznake: Potres

Prebivalci na Postojnskem, Ilirskobistriškem in Pivškem, kjer je bilo žarišče včerajšnjega potresa z magnitudo 4,4, so se prestrašili, da jih bo po žledolomu, izpadu elektrike in stoletnih poplavah udarila še ena katastrofa. A na srečo razen preplaha, ki je ljudi pognal iz stavb, in manjše ... Več »

Primorska in Kras
23.4.2014

Direktorica Znanja je ostala brez diplome

Oznake: Plagiat

Senat Fakultete za organizacijske vede je dobro leto po Dnevnikovem razkritju potrdil, da je diplomska naloga Brigite Kidrič plagiat. S sklepom, ki ga je pod vodstvom prodekanke dr. Eve Jereb sprejel na izredni seji minuli teden, je Kidričevi odvzel strokovni naziv univerzitetni Več »

Slovenija
23.4.2014

Židan izigral poslance in strokovno javnost

Oznake: Politika, Gozdovi

Nastajajoči zakon o novem podjetju za gospodarjenje z državnimi gozdovi je bil v javni razpravi le en delovni dan. Že jutri naj bi ga potrdila vlada, državni zbor pa sprejel maja... Več »

Primorska in Kras
23.4.2014

Dva meseca bo bivakiral pod svojo vetrnico

Fotogalerija
Oznake: Zelena energija

Ob avtocesti pri Razdrtem, ob vznožju Nanosa, se od prejšnjega tedna vrti še ena vetrnica. Naložbo je pred štirimi leti začel postojnski samostojni podjetnik Aleš Pučnik, kasneje pa jo je prevzela družba MVE Razdrt, katere manjšinska družbenika sta Pučnik in podjetje Finbor iz Vodic, večinski... Več »

Stran 1-5089