Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Prijava in registracija - Za naročnike in spletne uporabnike

Tu lahko opravite postopek registracije. To vam omogoča urejanje svojega uporabniškega profila, naročanje na e-obvestila in tiskane edicije družbe Dnevnik, spremljanje svojih objav (komentarjev, zgodb, člankov, predlogov) in sodelovanje v nagradnih igrah, pri katerih morate oddati svoje osebne podatke.Registracija

Ustvarite si svoj profil!

Registrirajte se - Ustvarite si svoj profil!

Za prijavo uporabi:
Kaj je moj dnevnik?

V sklopu Moj dnevnik lahko uporabniki in naročniki Dnevnika pregledujete porabo in urejate nastavitve za storitve in naročnine, e-obvestila, ipd.

Znotraj mojega dnevnika strani boste našli tudi raznovrstne obrazce in pogodbe za naročanje dodatnih storitev, pripravili pa smo tudi sklop Pomoč in podpora, v katerem lahko poiščete odgovore na nekatera najpogostejša vprašanja.

Pomoč za uporabnike

Kje najdem naročniško številko, ki jo moram navesti ob registraciji?


Vkolikor ste naročnik ene ali več edicij družbe Dnevnik d.d., vpišite internetno kodo v spodnje polje.

Internetno kodo boste naročniki Dnevnikovih edicij (Dnevnik, Nedeljski dnevnik, Hopla in Razvedrilo) našli na mesečnem računu oziroma položnici družbe Dnevnik d.d. Številka je zapisana v levem zgornjem delu računa. Če računa nimate pri roki, nas pokličite na 080 2007.

DNK