Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Novice
24.10.2014

SDH odkupil premoženje od DSU

Oznake: SDH, DSU

Slovenski državni holding (SDH) je danes z družbo DSU sklenil pogodbe o odkupu njenih kapitalskih naložb, kot mu nalaga letos spomladi sprejeti zakon o SDH. Vrednost prevzetih naložb je približno pet milijonov evrov, je razvidno iz obvestila SDH, objavljenega na spletnih straneh Več »

Novice
24.10.2014

Oglasno sporočilo: Mednarodno poslovanje

Mednarodno poslovanje od podjetij zahteva vedno nove načine prilagajanja različnim okoliščinam. Največkrat je potrebno "papirologijo" urediti brez fizične prisotnosti v državi, kjer se odpira poslovni račun ali se sklepa nov posel. Več »

Novice
24.10.2014

Rusija ogorčena zaradi tihotapljenja: To niso kitajske gobe, to je svinjina iz EU

Oznake: Ukrajina, Rusija, embargo

Embargo na svinjino iz EU zaradi izbruha svinjske gripe in embargo zaradi konflikta v Ukrajini je privedel do tihotapljenja prepovedanih živil. Ruske oblasti so nad tihotapljenem ogorčene in obtožujejo Evropsko agencijo za varnost hrane, da tihotapcem pri tem Več »

Novice
24.10.2014

Fitch je zvišal bonitetno oceno Abanke

Mednarodna bonitetna agencija Fitch Ratings je zvišala dolgoročno oceno kreditnega tveganja Abanke z B- na B+ ter ji pripisala stabilno oceno obetov. Agencija je zvišala tudi oceno vitalnosti banke z b- na b+, je Abanka sporočila prek spletnih strani Več »

Novice
24.10.2014

Fraport objavil prevzemno ponudbo za preostanek Aerodroma Ljubljana

Nemška družba Fraport je objavila prevzemno ponudbo za odkup vse navadnih delnic Aerodroma Ljubljana, ki jih še nima v lasti. Ponudba se nanaša na 48-odstotni delež navadnih delnic, medtem ko so vse prednostne delnice že v lasti Fraporta. Za delnico ponuja 61,75 evra v denarju, delničarji pa lahko... Več »

Novice
24.10.2014

Država veljakom iz BiH onemogočila nakup tamkajšnjega Cimosa

Do lanskega leta prvi mož ene od najperspektivnejših družb Skupine Cimos iz bosanskega Gradačca, ki se je pred leti omenjal kot kandidat za predsednika Federacije BiH, naj bi se zanimal za nakup Cimosa TMD. Več »

Novice
24.10.2014

Notar Sikošek v jedru preiskave zaradi delovnih dovoljenj

Fotogalerija
Oznake: Kronika, Korupcija

Preiskava poslovnih dejavnosti pokojne Zorice Škrbić, partnerice enega od obsojenih za rop banke SKB, je kriminaliste pripeljala do notarja Jožeta Sikoška. Ta je urejal prepise podjetij, ki jih je Škrbićeva prodajala tujcem in jim s tem pomagala do Več »

Novice
24.10.2014

Sava s podporo slabe banke v preventivno prestrukturiranje

Fotogalerija
Oznake: Holdingi

Savi se izteka čas za dogovor z bankami o dolgoročnem reprogramiranju okoli 185 milijonov evrov bančnih posojil. Ker je vedno manj možnosti, da bo dogovor pravočasno sklenjen, naj bi se v holdingu s podporo Družbe za upravljanje terjatev bank že pripravljali na začetek postopka Več »

Novice
24.10.2014

Mariborčana preganja tožilstvo, Fištravec bi mu oddal žičnice

Fotogalerija

Občina Maribor pod vodstvom Andreja Fištravca bi žičnice propadlega Športnega centra Pohorje oddala podjetniku Niku Pauku. Ta je v kriminalistični preiskavi zaradi sumov oškodovanja upnikov in nezakonite pridobitve večje premoženjske koristi. Več »

Novice
24.10.2014

Marmor Hotavlje se je ognil prenosu na DUTB

Oznake: Podjetja

Marmor Hotavlje, ki se je znašel v finančnih težavah predvsem zaradi zatona gradbeništva, je ena redkih bolj zadolženih družb, ki se ji je uspelo izogniti slabi banki. Več »

Novice
24.10.2014

Banke umirjene, stroški sanacije pa rastejo

Oznake: Bančni sistem

Slovenskim bankam ni treba skrbeti pred objavo rezultatov temeljitega pregleda evropskega bančnega sistema, saj so bile v procesu sanacije kapitalsko podkrepljene. Vse nas pa lahko skrbijo naraščajoči stroški sanacije bank, ki so že presegli mejo štirih Več »

Novice
24.10.2014

Posel na kratko: petek, 24. oktober

Oznake: Posel na kratko

Preberite kratek pregled poslovnih novic. Več »

Novice
24.10.2014

Ljubljanska borza: SBI TOP nekoliko višje

Oznake: borza

Trgovanje na Ljubljanski borzi se je danes končalo s skromno rastjo indeksa najpomembnejših podjetij SBI TOP, ki je pridobil 0,35 točke oz. 0,04 odstotka in se oblikoval pri 797,08 točke. Med blue chipi so največ, skoraj tri odstotke, pridobile delnice Več »

Novice
23.10.2014

Podjetnik leta postal "zaščitnik pred udari strel" Otmar Zorn

Oznake: Podjetnik leta

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) in revija Podjetnik sta podelili priznanje podjetnik leta. Tega je na drevišnji slovesnosti v Ljubljani prejel Otmar Zorn, lastnik podjetja Varsi, kjer izdelujejo t.i. varistorje, ki ščitijo pred udari strel. Zorn je komisijo prepričal s svojo zmagovalno Več »

Novice
23.10.2014

Davčni dolg se je lani znižal za skoraj desetino

Oznake: davčni dolg

Pravne in fizične osebe so imele konec lanskega leta skupaj za 1,50 milijarde evrov davčnega dolga, je razvidno iz poročil, ki sta jih pripravili še ločeni Davčna uprava RS in Carinska uprava RS. S tem se je davčni dolg glede na konec leta 2012 znižal za 9,09 odstotka. S temi številkami se bo v... Več »

Stran 1-4907
Prva kotacija Osveženo: 24.10.2014, 12:59
GRVG 6,40 0,16%
IEKG 1,60 0,63%
KRKG 60,60 0,17%
LKPG 24,40 2,95%
MELR 74,11 -0,52%
PETG 283,40 -1,60%
POSR 15,15 0,00%
TLSG 144,00 0,00%
ZVTG 25,00 1,21%