Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Novice
20.9.2014

Drugi tir do Kopra lahko postane novi TEŠ 6

Oznake: Promet, Železnice

Leta 2009 je imela nova vlada Boruta Pahorja na mizi dve možnosti glede projekta TEŠ 6. Izkazalo se je, da je izbrala napačno. Po petih letih lahko njeno napako ponovi nova vlada Mira Cerarja. Tokrat pri projektu drugega tira. Več »

Novice
20.9.2014

Factor banka si je nakopala rubežnike

Oznake: Gradbeništvo

Čeprav so se v Tovarni asfalta Črnuče pred škodljivim ravnanjem neposrednega konkurenta zaščitili z začasno odredbo, je ta ni upošteval. S tem je Factor banki nakopal celo rubežnike. Več »

Novice
20.9.2014

Alibaba vstopil med elito

Fotogalerija

Spletni velikan Alibaba je z 21,8 milijarde dolarjev vredno prvo javno ponudbo delnic (IPO) podrl rekord na ameriških tleh. Evforični vlagatelji so že prvi dan trgovanja preštevali dobičke, tisti bolj previdni pa svarijo pred tveganji, povezanimi z vlaganjem v kitajsko podjetje iz Več »

Novice
20.9.2014

V tujini prenos minut v drugi mesec običajen, pri nas nič več

Fotogalerija

Čeprav številni veliki mobilni operaterji v Evropi in po svetu omogočajo uporabnikom prenos neporabljenih minut in podatkov v naslednji mesec, so pri nas to možnost ukinili. Za to naj ne bi bilo povpraševanja, saj naj bi imeli uporabniki raje pakete z Več »

Novice
20.9.2014

Mlinotest se je po dveh letih vrnil k Novogoričanom

Oznake: Holdingi

Profesionalni igralec golfa Ivo Stomilović je podjetje Go!, prek katerega je pred dvema letoma kupil tretjino Mlinotesta, prodal za simboličen znesek. Več »

Novice
20.9.2014

Posel na kratko: sobota, 20. september

Oznake: Posel na kratko

Preberite kratek pregled poslovnih novic. Več »

Novice
19.9.2014

Nadzornemu svetu Premogovnika Velenje podelili razrešnico, upravi družbe pa ne

Nadzorni svet Premogovnika Velenje je na današnji seji za novega predsednika uprave družbe imenoval Ludvika Goloba. Golob, dosedanji izvršni direktor razvojnega področja v podjetju, je bil imenovan za mandatno obdobje petih let, so sporočili iz Premogovnika. Skupščina danes ni podelila razrešnice... Več »

Novice
19.9.2014

Med Todorićevimi izbranci tudi Toni Balažič

Oznake: Trgovina

Nadzorniki Mercatorja so včeraj Tonija Balažiča imenovali za nov petletni mandat, med njegove zadolžitve pa dodali črnogorski in srbski trg. Več »

Novice
19.9.2014

Ljubljanska borza: SBI TOP malenkost navzdol

Oznake: borza

Na Ljubljanski borzi je indeks blue chipov SBI TOP današnje trgovanje končal pri vrednosti 837,01 točke, kar je 1,71 točke oz. 0,20 odstotka manj kot v četrtek. V indeksu so se najbolj pocenile delnice Mercatorja, ki so padle za dobra dva odstotka. Več »

Novice
19.9.2014

Če bi država želela iz krize, bi to prvi zaznali oblikovalci

Fotogalerija

Domače gospodarstvo že dolgo ne zna več izrabiti potencialov slovenskega industrijskega oblikovanja, ki je nekoč uživalo ugled in dalo številne muzejske artikle. Več »

Novice
19.9.2014

Kriminalisti na SŽ brskali po posredniških poslih

Fotogalerija
Oznake: Podjetja

Pod drobnogledom Nacionalnega preiskovalnega urada so posli s preprodajo lokomotiv v Bosno in Hercegovino. Pri njih naj bi na račun družbe SŽ – Vleka in tehnika 700.000 evrov zaslužil posrednik Matjaž Lešnik. Več »

Novice
19.9.2014

S stečajem Grepa izgubijo vsi vpleteni

Fotogalerija

Če bo sodišče soglašalo z začetkom prisilne poravnave Grepa, obstaja več možnosti, da bi bil nasedli projekt gradnje trgovskega središča v Stožicah prodan v transparentnih okoliščinah. Več »

Novice
19.9.2014

Kolektor bo izplačal NLB

Oznake: Industrija

Namesto da bi svoj manjšinski delež v družbi Kolektor Group prenesla na slabo banko, bo Nova Ljubljanska banka (NLB) delež raje prodala kar idrijski skupini. Zanj lahko pričakuje nekajkrat višjo ceno, kot če bi to naložbo prenesla na slabo banko. Več »

Novice
19.9.2014

Misija nemogoče Mira Cerarja

Fotogalerija

Kakšna bo politična geometrija nove vlade Mira Cerarja, ki je bila včeraj imenovana v državnem zboru? Njeno dinamiko bo narekoval Dušan Mramor, ki ga čakajo trdi boji s Karlom Erjavcem in Dejanom Židanom. Prva notranja fronta je Peter Gašperšič. Več »

Novice
19.9.2014

Banke se branijo virov za poceni kreditiranje

Fotogalerija
Oznake: Finančni trgi

Slovenske banke niso pokazale navdušenja nad poceni posojili ECB, ki so namenjena spodbujanju kreditiranja v območju evra. Od možne ene milijarde evrov so si sposodile 76 milijonov evrov. Več »

Stran 1-4886
Prva kotacija Osveženo: 19.09.2014, 12:59
GRVG 7,00 -1,41%
IEKG 1,19 3,48%
KRKG 65,95 -0,08%
LKPG 26,10 -1,14%
MELR 74,00 -2,63%
PETG 300,20 -0,60%
POSR 15,30 0,00%
TLSG 144,00 0,81%
ZVTG 25,61 0,83%