Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Novice
4.3.2015

Direktor DUTB: glede na okoliščine in cilje smo ravnali gospodarno

Računsko sodišče je ob reviziji poslovanja DUTB v letu 2013, v kateri ji je izdalo negativno mnenje, revidiralo tudi vzpostavitev pogojev za delovanje DUTB in prenos slabih bančnih posojil na DUTB. Ugotovilo je, da vlada in ministrstvo za finance nista ravnala učinkovito ter vlado pozvalo k iskanju... Več »

Novice
4.3.2015

Sonja Gole v primežu kriminalistov

Fotogalerija

Sonja Gole je konec leta 2013 iz ACH na menedžersko družbo Protej odpeljala njegovo ključno naložbo, novomeško Adrio Mobil. Včeraj so ji zaradi tega posla kriminalisti odvzeli prostost, v ACH pa so na zahtevo bank posel morali razveljaviti. Več »

Novice
4.3.2015

Zaradi nekaj centov delodajalci in SKEI na okopih

Družbe elektronske in elektroindustrije so že pred krizo veliko vlagale v razvoj, v času krize pa jim je uspelo prenoviti velik del proizvodnega portfelja. Toda za zviševanje plač zaposlenim nimajo veliko posluha. Več »

Novice
4.3.2015

Država bi v vseh ključnih družbah ostala lastnica

Po strategija upravljanja državnih naložb, ki jo bo jutri obravnavala vlada, bo država ostala večinska lastnica Luke Koper, v NLB, Zavarovalnici Triglav in Krki pa bo ohranila kontrolni delež. Do klasifikacije naložb ostaja nejasno, ali se bo država umaknila Več »

Novice
4.3.2015

Elan talec slabe banke

Oznake: Podjetja

Konec privatizacije Elana čaka le še na Družbo za upravljanje terjatev bank. A ta se z nobenim od obeh potencialnih kupcev begunjske družbe ne pogaja in skuša terjatev do nje prodati v paketu s še nekaterimi drugimi. Več »

Novice
4.3.2015

NLB nasedla na črnogorski rivieri

Oznake: Bančništvo, banke, NLB

NLB je vplivnemu črnogorskemu poslovnežu Veselinu Pejoviću posodila denar za nakup in obnovo hotela na budvanski Rivieri. Naložba se je izkazala za nasedlo, od njegovih podjetij pa je zaman terjala kar 39 milijonov evrov. Več »

Novice
4.3.2015

Nadškofija potrdila dogovor z bankami

Oznake: Družba, Cerkev

V Nadškofiji Maribor so včeraj tudi uradno potrdili, da so se z bankami dogovorili o reprogramiranju finančnih obveznosti. Kot smo že pred mesecem dni razkrili v Dnevniku, so morali v zameno za odlog plačila 26 milijonov evrov dolgov zastaviti vse Več »

Novice
4.3.2015

Posel na kratko: sreda, 4. marec

Oznake: na kratko

Zavarovalnica Triglav je v lanskem letu na krilih izjemnih razmer na kapitalskih trgih občutno izboljšala rezultate in dosegla rekordni čisti dobiček v svoji zgodovini. Na ravni skupine je znašal 85,7 milijona evrov ter je bil skoraj četrtino višji od tistega v letu 2013 in 31 odstotkov Več »

Novice
4.3.2015

Podržavljene banke hujšajo, kdo bo izrabil priložnost?

Navedba novinarke Barbare Hren v članku z naslovom »Podržavljene banke hujšajo, kdo bo izrabil priložnost?«, na 7. strani časnika Dnevnik, pri podnaslovu »Odhajata Reiffeisen in Hypo, krepi se Sberbank«, da se s trga poleg Reiffeisen umika Hypo Alpe Adria, Več »

Novice
4.3.2015

Ljubljanska borza: Indeks izgubil četrtino odstotka

Oznake: Borza

Ljubljanska borza je tudi današnje trgovanje končala s padcem indeksa najpomembnejših podjetij SBI TOP. Ta se je v primerjavi s torkom znižal za 1,87 točke oz. 0,23 odstotka na 798,33 točke. Najbolj so se pocenile delnice Krke, podražile so se le delnice Več »

Novice
3.3.2015

Kriminalisti pri Sonji Gole in na ACH

Fotogalerija

Kriminalisti Nacionalnega preiskovalnega urada od zjutraj na območju štirih policijskih uprav izvajajo preiskave zaradi suma oškodovanja ACH. Konec leta 2013 so v ACH na menedžersko družbo Protej prenesli večinski delež Adrie Mobil, s čimer naj bi oškodovali upnike ljubljanskega holdinga. Med... Več »

Novice
3.3.2015

Nadškofija Maribor za poplačilo svojih dolgov namenila skoraj vse svoje premoženje

Vodstvo mariborske nadškofije je po dolgotrajnih pogajanjih danes vendarle potrdilo, da so z upniki uspeli skleniti sporazum, s katerim so uredili medsebojna dolžniško-upniška razmerja. Dogovor, s katerim je soglašal tudi Vatikan, se nanaša zgolj na obveznosti nadškofije, kjer menijo, da gre, glede... Več »

Novice
3.3.2015

Donos na slovenske obveznice se približuje enemu odstotku

Oznake: obveznice

Donos do dospelosti slovenskih desetletnih obveznic z zapadlostjo septembra 2024 se še naprej znižuje. Na elektronski borzi MTS je okoli 10.45 znašal 1,05 odstotka, kar je 0,04 odstotne točke pod izhodiščem. Gre za novo najnižjo vrednost od vstopa Slovenije v Več »

Novice
3.3.2015

Kdo so gospodarstveniki, ki bodo (še) greli sodne klopi

Fotogalerija

V sodnih klopeh sodišč po vsej državi se bodo letos očitno ponovno vrstili odmevni sodni postopki. Kdo so vidni gospodarstveniki, zoper katere so sodišča zaradi suma različnih kaznivih dejanj že izdala sklepe o preiskavi? Več »

Novice
3.3.2015

Nad Hypom obupala tudi avstrijska država

Oznake: Bančništvo

Odločitev avstrijske države, ki je dvignila roke nad reševanjem Hypove slabe banke, bi lahko imela pomembne posledice tudi v Sloveniji. Zelo verjetno bo pospešila prodajo premoženja, s katerim je slovenski Hypo zavaroval za pol milijarde evrov bruto Več »

Stran 1-4977
Prva kotacija Osveženo: 04.03.2015, 12:59
GRVG 5,10 -0,20%
IEKG 1,07 -2,73%
KRKG 60,50 -0,82%
LKPG 24,20 0,00%
MELR 72,50 0,00%
PETG 280,00 -0,02%
POSR 16,20 -0,55%
TLSG 144,00 -0,35%
ZVTG 27,30 1,11%