Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Novice
21.8.2014

Stavkajoči v Nafti Petrochem za začetek pogajanj zahtevajo odstop vodstva

Čeprav je vodstvo Nafte Petrochem danes stavkajočim poslalo predlog za prvi manjši dogovor, stavkovni odbor vztraja, da morajo odstopiti vodstvi Nafte in Nafte Petrochem ter nadzorni svet, saj jih ne priznavajo več. Šele potem so pripravljeni Več »

Novice
21.8.2014

Bank of America pristala na poravnavo v višini 17 milijard dolarjev

Ameriški bančni velikan Bank of America je na podlagi obtožb o zavajanju vlagateljev glede hipotekarnih posojil pristal na poravnavo z ameriškim pravosodnim ministrstvom. Poravnava bo banko stala rekordnih skoraj 17 milijard dolarjev. Bank of America bo tako zaključila mnoge civilne tožbe, ne bo pa... Več »

Novice
21.8.2014

Cimos v sedmih mesecih s 37,5 milijona evrov izgube

Oznake: Cimos

Družba Cimos, ki je na zahtevo bank in DUTB v postopku prisilne poravnave, je po nerevidiranih podatkih v prvih sedmih mesecih letos beležila 37,52 milijona evrov čiste izgube, potem ko je bila konec junija letos 37,37 milijona evrov. Čisti prihodki od prodaje so v juliju glede na junij narasli za... Več »

Novice
21.8.2014

Skobe: Za Telekom ni dobro, da se proces privatizacije vleče v nedogled

Oznake: telekom, skobe

Predsednik uprave Telekoma Slovenije Rudolf Skobe je na današnji novinarski konferenci ob predstavitvi polletnih rezultatov poudaril, da je za Telekom slabo, da se proces privatizacije vleče v nedogled in da je njegov zaključek nejasen. Ob tem Skobe ni naklonjen delitvi družbe na infrastrukturni in Več »

Novice
21.8.2014

Kako je Lahovnik v Mercatorju srečal samega sebe

Fotogalerija
Oznake: Politika, Tranzicija

Matej Lahovnik je bil leta 2009 prvoborec vojne proti tajkunom, ki je vodila v prodajo Mercatorja. Pet let pozneje je član nadzorniške ekipe največjega hrvaškega tajkuna Ivice Todorića. Nekdanji minister je v karieri večkrat zamenjal strani in prihajal v protislovja s Več »

Novice
21.8.2014

Prepirajo se, kdo je kriv, Elanu pa zmanjkuje časa

Namesto da bi iskali rešitve, se po stari navadi državni predstavniki med seboj pregovarjajo, kdo je kriv, da zahteva evropska komisija likvidacijo oziroma stečaj Elana. Bruselj ostaja neomajen. Več »

Novice
21.8.2014

Ikea bo samo na ljubljanske urbaniste čakala leto in pol

Oznake: Trgovina, IKEA

V ljubljanskem BTC se gradnja novega Ikeinega trgovskega centra vsaj še leto in pol ne bo mogla začeti, saj bo mestni svet potrebne spremembe občinskega prostorskega načrta predvidoma obravnaval šele konec leta 2015. Več »

Novice
21.8.2014

Darsove težave s protihrupnimi ograjami

Oznake: Infrastruktura

Gradnja protihrupnih ograj na avtocestnem odseku Brezovica–Vrhnika bi se lahko zavlekla, Konzorcij Rafael-ŽGP je namreč deloma ustavil dela zaradi posedanja terena in na Dars naslovil milijonski zahtevek. Gre za napako Darsa ali Več »

Novice
21.8.2014

V zapor zaradi pokvarjenega zrezka

Fotogalerija
Oznake: Posel, Gostinstvo

Gostinci pogosto preveč na lahko jemljejo primerno higieno v lokalih. Če zaradi oporečne hrane gostje zbolijo, lahko lastnike doleti tudi kazenska ovadba. Neredko se oboleli gostje odločajo tudi za odškodninske tožbe. Več »

Novice
21.8.2014

Nafta Petrochem vse bliže insolventnosti

Oznake: Energetika

V Nafti Lendava še iščejo načine, kako bi se izognili bankrotu hčerinske družbe Nafte Petrochema. Ena od rešitev je prodaja čistilne naprave. Za njen nakup se v sodelovanju z lendavsko občino zanima Petrol, s tem pa bi družba dobila sredstva za Več »

Novice
21.8.2014

Po burni seji Voljč prevzel vodenje nadzornikov Gorenja

Oznake: Podjetja

Po večurni seji je vodenje nadzornega sveta Gorenja prevzel nekdanji predsednik uprave NLB Marko Voljč, čeprav je bilo prvotno predvideno, da se bo na tej funkciji obdržal bivši predsednik uprave Heliosa Uroš Slavinec. Več »

Novice
21.8.2014

Posel na kratko: četrtek, 21. avgust

Oznake: Posel na kratko

Preberite kratek pregled poslovnih novic. Več »

Novice
21.8.2014

Ljubljanska borza: SBI TOP malenkost pridobil

Oznake: borza

Na Ljubljanski borzi je indeks blue chipov SBI TOP današnje trgovanje končal pri vrednosti 806,84 točke, kar je 3,08 točke oz. 0,38 odstotka več kot v sredo. V indeksu so se najbolj podražile delnice Luke Koper, ki so pridobile dobra dva Več »

Novice
20.8.2014

Na ministrstvu za delo za obravnavo vprašanja dela po upokojitvi na ESS

Predstavniki obrtne zbornice so danes ministrici za delo Anji Kopač Mrak predstavili stališča glede problematike opravljanja dejavnosti upokojenih samostojnih podjetnikov in vprašanja vračanja pokojnin. Na ministrstvu se zavzemajo, da se poišče celovita rešitev dela po upokojitvi in da se vprašanje... Več »

Novice
20.8.2014

Rusija je s seznama živil, prepovedanih za uvoz, umaknila nekaj proizvodov

Oznake: Ukrajina, Rusija, embargo

Ruski premier Dmitrij Medvedjev je danes, dva tedna po uvedbi popolnega embarga na uvoz večine hrane iz EU, ZDA, Avstralije, Kanade in Norveške, skrajšal seznam prepovedanih živil. Z dekretom je tako s seznama umaknil mladice lososa, mleko in mlečne izdelke brez laktoze, semenski krompir, sladko... Več »

Stran 1-4869