Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Novice
22.11.2014

Avtomobilska industrija na prelomnici

Fotogalerija
Oznake: Industrija

Domača avtomobilska industrija je bila ena izmed prvih, ki so se izkopale iz krize in državo pomagale potegniti iz recesije. Toda danes, ko se pripravlja nov val konsolidacije, bodo podjetja iz avtomobilske panoge očitno le nemi opazovalci. Več »

Novice
22.11.2014

Šrot še drugič obsojen, grenak priokus ostaja

Boško Šrot bi lahko v zaporu preživel skupno skoraj desetletje. Precej bolje so jo odnesli njegovi nekdanji sodelavci, nadzorniki, bankirji, regulatorji in politiki, ki so Šrotu pomagali pri njegovem “tajkunskem” vzponu. Več »

Novice
22.11.2014

Petrolovo prodajo rešil Balkan

Oznake: Podjetja

Skupina Petrol je v prvih treh četrtletjih ustvarila višji čisti dobiček in prihodke, vendar pa zadnji trendi kažejo, da se v nacionalnem trgovcu z naftnimi derivati soočajo z vedno večjimi težavami pri poslovanju. Več »

Novice
22.11.2014

Posel na kratko: sobota, 22. november

Preberite kratke novice, ki jih vsak dan pri pravljamo v Poslovnem dnevniku. Več »

Novice
22.11.2014

Črni petek zapeljal tudi slovenske kupce

Oznake: Družba, Potrošnja

Čeprav ameriški nakupovalni prazniki v Sloveniji šele postajajo priljubljeni, je lov na popuste oster že nekaj let. Trgovci so lahko srečni, če prodajo od 40 do 50 odstotkov izdelkov po polni ceni, pravi poznavalec razmer, a imajo ob 70-odstotni bruto marži pogosto dovolj manevrskega prostora za Več »

Novice
22.11.2014

Sandi Grubelić še vedno poslovno aktiven?

Oznake: Podjetja

Sandija Grubelića, znanega iz lizinške afere, v kateri je bilo oškodovanih na tisoče ljudi, danes pogosto videvajo v prostorih invalidske družbe Medvedek, ki na veliko posluje z državo. Njegov sin, direktor družbe, zatrjuje, da so obiski Več »

Novice
21.11.2014

Finančni minister o konceptu nove slovenske industrijske politike še ne želi govoriti

Finančni minister Dušan Mramor, ki trenutno bdi tudi nad ministrstvom za gospodarstvo, ima v glavi že koncept nove slovenske industrijske politike. O njem sicer še ne želi govoriti, o tej temi pa razmišlja, čeprav upa, da ne bo več dolgo »dvoglavi minister«, je povedal na Poslovni konferenci Več »

Novice
21.11.2014

Nov član uprave Luke Koper je Tine Svoljšak

Oznake: Luka Koper

Nadzorni svet Luke Koper je na današnji seji, na kateri se je seznanil s poslovanjem skupine Luke Koper v prvih devetih mesecih, imenoval novega člana uprave za področje financ. To bo Tine Svoljšak, ki bo petletni mandat nastopil 1. februarja 2015, so sporočili iz Več »

Novice
21.11.2014

V Telekomu Slovenije prihodnji teden srečanja s potencialnimi kupci

Predstavniki potencialnih vlagateljev, ki so zainteresirani za nakup večinskega deleža v Telekomu Slovenije, se bodo prihodnji teden srečali z vodstvom največjega slovenskega telekomunikacijskega operaterja, navajajo dobro obveščeni viri, ki želijo Več »

Novice
21.11.2014

Agrokorjevi živilci pred vrati Mercatorja

Oznake: Podjetja

Mercatorjevi lastni trgovski blagovni znamki so šteti dnevi. V Agrokorju naj bi jo že v kratkem zamenjali z novo znamko, ki si jo bosta delila Konzum in Mercator. To podjetjem iz Skupine Agrokor na stežaj odpira vrata do Mercatorjevih polic. Več »

Novice
21.11.2014

Bojazen, da bi Kitajci pokupili pol Slovenije, odveč

Fotogalerija

Trgovina med Slovenijo in Kitajsko iz leta v leto raste, vlaganja pa so povsem druga zgodba. Medtem ko je kitajski kapital na pohodu po Evropi, znaša vrednost njihovih vlaganj pri nas le 19 milijonov evrov, 100-krat manj kot v Srbiji in skoraj 1000-krat manj kot v Več »

Novice
21.11.2014

Pred vrati menedžerski prevzem Mlinotesta

Fotogalerija

Vodilni kadri Mlinotesta so tik pred prevzemom ajdovske pekarske družbe. Pred dnevi so tako že vložili 1,3 milijona evrov v posebno projektno družbo Mlino, pri njihovi nameri pa jim bo morda pomagala tudi občina Ajdovščina. Več »

Novice
21.11.2014

Na odhod iz Telekoma čaka še 550 ljudi

Fotogalerija
Oznake: Podjetja

V Telekomu Slovenije počasi že zmanjkuje ljudi, ki bi v zameno za odpravnino sami zapustili družbo. Ker bo v naslednjih dveh letih odšlo še 500 ljudi, se tršim oblikam odpuščanja v družbi ne bo mogoče izogniti. Več »

Novice
21.11.2014

“Ni naloga bank preganjati kriminal”

Fotogalerija

Kljub dokapitalizaciji bank kreditiranje pada hitreje kot v evrskem območju, opozarja ekonomist Velimir Bole. Ko je analiziral gospodarska gibanja, pa je ugotovil, da so skozi okrevanje slovenskega gospodarstva od začetka krize vseskozi vidne posledice dveh napak, to je padca zakonov na referendumu Več »

Novice
21.11.2014

Nova tri leta upanja za ACH

Fotogalerija
Oznake: Holdingi

Dogovor ACH z bankami upnicami predvideva spoštovanje strogih zavez pri poslovanju in nadzor upnikov nad prodajo naložb. Pomemben del bremena sanacije bo nosila Adria Mobil. Več »

Stran 1-4924
Prva kotacija Osveženo: 21.11.2014, 12:59
GRVG 6,56 0,00%
IEKG 1,50 -2,60%
KRKG 59,50 -0,83%
LKPG 23,60 1,94%
MELR 72,50 0,00%
PETG 295,00 0,00%
POSR 16,60 0,00%
TLSG 157,00 1,55%
ZVTG 24,60 0,57%