Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Novice
22.7.2014

Socialni dialog v Heliosu že prekinili in znova zagrozili s stavko

Oznake: Helios

Če uprava Heliosa ne bo preklicala postopka izredne odpovedi zaposlitve sindikalni predstavnici, bodo uporabljena vsa sindikalna sredstva, vključno s stavko, socialni dialog pa je bil že prekinjen, so sporočili iz Zveze svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS). Na politični vrh in ombudsmanko so... Več »

Novice
22.7.2014

Slovenija je med državami EU na četrtletni ravni najbolj povečala javni dolg

Oznake: javni dolg, Slovenija, EU

Javni dolg držav z evrom je ob koncu prvega četrtletja letos dosegal 93,9 odstotka vrednosti njihovega bruto domačega proizvoda (BDP) in se je tako v primerjavi z zadnjim četrtletjem lani nekoliko povečal. V celotni EU je javni dolg znašal 88 odstotkov BDP. Slovenija je med vsemi članicami javni... Več »

Novice
22.7.2014

Na čelo Simobila prihaja Nemec Jörg Zeddies

Oznake: Simobil

Vodenje Simobila po odhodu dolgoletnega predsednika uprave Dejana Turka z 11. avgustom prevzema Nemec Jörg Zeddies, ki bo hkrati odgovoren tudi za področje marketinga, so danes sporočili iz drugega največjega mobilnega operaterja v Sloveniji. Več »

Novice
22.7.2014

S&P ohranil bonitetno oceno Pozavarovalnice Sava

Bonitetna agencija Standard & Poor's (S&P) je ob rednem letnem pregledu poslovanja Pozavarovalnice Sava potrdila obstoječo oceno BBB+ s stabilno napovedjo. Družba je po mnenju agencije izboljšala svoj že tako močan konkurenčni položaj, obseg kapitala in prihodkov je dober, za oba pa se... Več »

Novice
22.7.2014

Dars: Sporni aneks sprl nadzornike

Oznake: Promet, Dars

Medtem ko želi Slovenski državni holding (SDH) zamenjati nadzornike Darsa, so se ti sporekli zaradi novega aneksa pri projektu Jagodje–Lucija. Dobilo ga je podjetje ZIL Inženiring, ki ga vodi Nestor Mankoč, nadzoruje pa Janez Božič. Več »

Novice
22.7.2014

Dragonja iskanje nepravilnosti v Heliosu prevalil na ATVP

Fotogalerija
Oznake: Podjetja

Kljub napovedim, da bo kazensko ovadil novo upravo in nadzornike domžalskega Heliosa zaradi domnevno spornega prevzema, se je odhajajoči minister za gospodarstvo Metod Dragonja odločil, da bo brskanje za morebitnimi nepravilnostmi raje zaupal Več »

Novice
22.7.2014

Koto znova na lastniškem prepihu

Oznake: Podjetja

Izredna uprava Probanke očitno ne verjame več obljubam lastnikov Kota, da bodo družbi sami našli strateškega partnerja in poplačali bančna posojila. V banki so tako že začeli zaplembo deleža v Kotu, ki zadnjih nekaj let nima sreče s Več »

Novice
22.7.2014

Banke razlastninile lastnike Alpine

Žirovska Alpina je v prisilni poravnavi. Po načrtu prestrukturiranja naj bi banke upnice 12 milijonov evrov terjatev spremenile v lastniške deleže in postale stoodstotne lastnice Alpine. S tem bodo razlastninjeni dozdajšnji lastniki, ki so se skrivali za delnicami Več »

Novice
22.7.2014

Skupna s petimi milijoni evrov izgube

Pokojninska družba Skupna je lani ustvarila rekordno izgubo, ki presega pet milijonov evrov. Vzrok za slabe rezultate je bil odpis podrejenih bančnih obveznic. Vodstvo Skupne vztraja, da dokapitalizacija ni potrebna. Več »

Novice
22.7.2014

Posel na kratko: torek, 22. julij

Oznake: posel na kratko

Preberite kratke novičke, ki vam jih vsak dan pripravljamo v Poslovnem dnevniku. Več »

Novice
22.7.2014

Ljubljanska borza: SBI TOP navzgor

Oznake: borza

Trgovanje na Ljubljanski borzi je minilo v znamenju skromne rasti indeksa SBI TOP. Prometa je bilo za skoraj dva milijona evrov, največ pozornosti pa so pritegnile delnice Luke Koper. Več »

Novice
21.7.2014

Hrvaška proti povezovanju terjatev LB z izplačilom varčevalcev

Oznake: LB, varčevalci

Na Hrvaškem so danes zavrnili slovenske argumente, da je terjatve Ljubljanske banke do hrvaških podjetij mogoče povezati z izplačili starih deviznih vlog varčevalcem nekdanje zagrebške podružnice te slovenske banke. Finančni strokovnjak Zdravko Rogić trdi, da na Hrvaškem za terjatve LB do hrvaških... Več »

Novice
21.7.2014

Dragonja: Privatizacijo je treba nadaljevati

Oznake: privatizacija

Privatizacijo je treba nadaljevati, je ob predstavitvi aktualnih aktivnosti ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo v Ljubljani poudaril odhajajoči vodja tega resorja Metod Dragonja. Da bi bili kupci državnih podjetij kakovostni, bo ministrstvo pripravilo spremembe prevzemne zakonodaje, ki... Več »

Novice
21.7.2014

Jutri nižje cene bencina

Oznake: naftni derivati

Cene naftnih derivatov se bodo opolnoči znižale. Neosvinčeni 95-oktanski bencin se bo pocenil za dva centa na 1,478 evra za liter. Dizelsko gorivo se bo pocenilo za 2,1 centa na 1,356 evra, kurilno olje pa za 2,3 centa na 1,020 evra za liter. Več »

Novice
21.7.2014

Vegradovo podjetje nekdanjemu bankirju

Fotogalerija

Ena od zadnjih delujočih Vegradovih hčerinskih družb je po novem v lasti nekdanjega člana uprave slovenske Hypo banke Andreja Laha, ki je za družbo odštel vsega 1500 evrov. Več »

Stran 1-4853