Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Novice
2.9.2014

Židanove igre z vodami državo drago stanejo

Država pri urejanju voda že več let serijsko krši predpise, s čimer smo izgubili milijone evrov. Starim koncesionarjem že pet let podaljšuje pogodbe z aneksi, zdaj pa ministrstvo za kmetijstvo in okolje že skoraj leto dni zavlačuje z izbiro novih. Več »

Novice
2.9.2014

Na papirju rekordna rast, v gospodarstvu še naprej rdeče številke

Medtem ko iz državnega statističnega urada prihajajo podatki o letošnji visoki gospodarski rasti, podjetja objavljajo manj spodbudne rezultate. Prihodki še naprej upadajo ali stagnirajo, v drugem četrtletju pa so podjetja začela izgubljati tudi denarne tokove Več »

Novice
2.9.2014

Banke dobile vzvod za razlastitev Romana Glaserja

Oznake: Podjetja

Delničarji Holdinga PMP, ki ga obvladujejo menedžerji Perutnine Ptuj, so pred dnevi pristali na vpis zastavnih pravic bank na desetih odstotkih delnic Perutnine. Krogu Romana Glaserja se pred novimi pogovori z bankami tako oži manevrski prostor. Več »

Novice
2.9.2014

Američani cenijo nafto in praznijo rusko proračunsko blagajno

Fotogalerija
Oznake: Energetika

Čeprav so geopolitična trenja na vrhuncu, se nafta ne draži. Prav nasprotno, v dveh mesecih se je pocenila za več kot desetino, kar bi lahko pomenilo milijardne izgube Rusije. Krivci so Američani, ki črpajo s polno paro in obljubljajo nove vrtine Več »

Novice
2.9.2014

Cimos brez sanacijskega načrta

Ker Cimosu v treh mesecih kljub pomoči dragih tujih svetovalcev ni uspelo pripraviti načrta o finančnem prestrukturiranju družbe, mu je sodišče podaljšalo rok za dva meseca. Več »

Novice
2.9.2014

Posel na kratko: torek, 2. september

Oznake: na kratko

Ljubljanski župan Zoran Janković se bo moral zaradi spornega posla Mercatorja v Nišu zagovarjati na ljubljanskem okrožnem sodišču. Senat okrožnega sodišča je zavrnil ugovore obtoženih, obtožnica pa je postala pravnomočna. Jankovič upa, da bo čim prej dobil vabilo na sodišče, pa tudi, da obtožnica... Več »

Novice
2.9.2014

Bo Agrokorju zmanjkalo za popolni prevzem Mercatorja?

Včeraj opoldne se je iztekla prevzemna ponudba hrvaškega Agrokorja za Mercator. Kolikšen delež mu je uspelo pridobiti, bo znano predvidoma danes, medtem pa naj bi se upravi največjega trgovca že obetale spremembe. Več »

Novice
1.9.2014

Tudi ta torek pocenitev naftnih derivatov

Cene naftnih derivatov se bodo opolnoči malenkost znižale. Poleg kurilnega olja bosta cenejša tudi bencin in dizel, pa čeprav se s torkom za ta dva energenta zvišuje prispevek za obnovljive vire energije. Več »

Novice
1.9.2014

Novogoriška Eda visoko letala in še nižje padla

Fotogalerija
Oznake: Gradbeništvo

V nasedlem projektu gradnje stavbe Eda center v Novi Gorici bodo najkrajšo potegnili državne banke in dobavitelji, ki naj bi jim investitor Euroinvest dolgoval več kot 35 milijonov evrov. Medtem so glavni akterji v zgodbi že odprli novo podjetje. Več »

Novice
1.9.2014

Kriza udarila tudi po načrtih Igorja Laha

Fotogalerija
Oznake: Nepremičnine

Nepremičninski projekti, ki jih je načrtoval Igor Lah, stojijo. Medtem ko njegov sklad snuje javno prodajo delnic, dokumenti iz Luksemburga razkrivajo, da je Lah tam že leta 2009 nakopičil za okrog sto milijonov evrov premoženja. Več »

Novice
1.9.2014

Brez Bruslja bi ostali brez denarja za investicije

Fotogalerija
Oznake: Investicije

Država ima za financiranje investicij vse manj lastnega denarja. Od leta 2008 do lani je sredstva, ki jih iz prihodkov proračuna zagotavlja sama, zmanjšala že skoraj za polovico, na skromnih 370 milijonov evrov, in podobno bo tudi letos. Več »

Novice
1.9.2014

Nov okostnjak iz omare TEŠ 6

Fotogalerija

Povprečna kurilna vrednost premoga za TEŠ 6 naj bi bila po zadnjih izračunih nižja od načrtovane. To bo luknjo v projektu na letni ravni povečalo za od 5 do 10 milijonov evrov na leto. So ta podatek v Premogovniku Velenje oziroma v TEŠ vrsto let Več »

Novice
1.9.2014

Posel na kratko: ponedeljek, 1. september

Oznake: na kratko

V kratkem bodo naprodaj vrednostni papirji, ki so obtičali v stečajni masi družbe Zvon Dva Holding. Tega so mariborska nadškofija in banke uporabljali za obvodno financiranje večjega holdinga. Prek prodaje na organiziranem trgu Ljubljanske borze ali zavezujočega zbiranja ponudb bo novega lastnika... Več »

Novice
1.9.2014

Ljubljanska borza: SBI TOP navzdol

Oznake: borza

Prvi septembrski dan je na Ljubljanski borzi minil v znamenju zelo skromnega prometa. Indeks blue chipov SBI TOP se je znižal za dobrega pol odstotka, najbolj pa so se pocenile delnice Mercatorja. Več »

Novice
1.9.2014

Za nakup kamnoloma Primorja ponudbo oddal le CPG

Zavezujočo ponudbo za nakup kamnoloma Laže v lasti Primorja je oddala le njegova hčerinska družba Cestno podjetje Nova Gorica (CPG). Poleg kamnoloma so bile naprodaj tudi delnice CPG. Več »

Stran 1-4875
Prva kotacija Osveženo: 02.09.2014, 10:41
GRVG 6,85 -0,58%
IEKG 1,16 3,57%
KRKG 63,59 -0,64%
LKPG 26,99 -0,04%
MELR 81,00 -2,41%
PETG 292,35 -0,58%
POSR 15,50 1,97%
TLSG 130,90 -0,83%
ZVTG 24,40 -0,41%