Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Novice
29.11.2014

Luksemburški polom slovenskih uglednežev

Kdo so slovenski poslovneži in finančni holdingi, ki so pred finančno krizo v luksemburški sklad tveganega kapitala – upravlja ga P&S Deana Mikoliča – vložili dvajset milijonov evrov? In zakaj zdaj s strahom pričakujejo njegovo likvidacijo? Več »

Novice
29.11.2014

Slovenija že tretjič pred bruseljskimi programi

Slovenski BDP se je v tretjem četrtletju okrepil za visokih 3,2 odstotka, vendar bi lahko Slovenija kot edina država še tretjič zapored pristala v programu presežnih makroekonomskih neravnovesij. Vsaj pri presežnem primanjkljaju je Bruselj vladi pogledal Več »

Novice
29.11.2014

Irci, Poljaki in Avstralciv boju za nakup Trima

Medtem ko v NLB zavezujoče ponudbe za nakup Trima pričakujejo do konca decembra, naj bi imelo vse več preostalih bančnih lastnic trebanjske skupine pomisleke. Nagibale naj bi se k preložitvi prodaje. Več »

Novice
29.11.2014

Razrešili šefa Istrabenza Turizma

Oznake: Turizem

Nadzorni svet Istrabenza Turizma je včeraj razrešil Marina Antoloviča s položaja predsednika uprave. Še pred tem je obravnaval poročilo notranjih revizorjev, ki so pod drobnogled vzeli posle med portoroškim hotelirjem in zasebnim podjetjem Več »

Novice
29.11.2014

V boj za Košake rogaški mesar in igralničar

Košakom TMI, ki so pred dvema letoma končali v prisilni poravnavi, se ne uspe izkopati iz izgube. Za vstop v eno najstarejših mesnopredelovalnih podjetij v Sloveniji se zanimajo podjetnik Janez Kojc in Mesnine Žerak, ki naj bi jih podpirale Več »

Novice
29.11.2014

Posel na kratko: sobota, 29. november

Oznake: Posel na kratko

Preberite kratek pregled poslovnih novic. Več »

Novice
28.11.2014

Banke v devetmesečju s 108,2 milijona evrov dobička po davkih

Oznake: banke

Banke v Sloveniji so v prvih devetih mesecih letos ustvarile 108,2 milijona evrov dobička po davkih, medtem ko so imele v enakem obdobju lani za dobro milijardo evrov čiste izgube. Neto oslabitve in rezervacije so se v primerjalnem obdobju znižale za več kot 70 odstotkov, a v devetih mesecih zrasle... Več »

Novice
28.11.2014

Rotnika znova zaslišali, tožilstvo predlaga podaljšanje pripora

Nekdanji direktor Termoelektrarne Šoštanj Uroš Rotnik, ki je osumljen pranja denarja in je v 30-dnevnem priporu, je bil danes znova zaslišan. Na zaslišanju, ki je bilo kratko, ni bilo nič novega, je za STA dejal Rotnikov odvetnik Mitja Jelenič Novak. Potrdil je, da je tožilstvo podalo predlog za... Več »

Novice
28.11.2014

Donos na slovenske obveznice dosegel novo rekordno nizko vrednost

Oznake: obveznice

Donos do dospelosti slovenske 10-letne obveznice se je danes krepko znižal in dosegel novo rekordno nizko vrednost. Donos na slovenske dolžniške papirje je bil okoli 13.30 na elektronski borzi MTS pri 2,08 odstotka, kar je 0,21 odstotne točke pod četrtkovo zaključno vrednostjo. Nove rekorde... Več »

Novice
28.11.2014

Raje rušenje kot plačilo oderuške najemnine

Fotogalerija

Stečajne mase so zlata jama za špekulativne kupce. Na videz nezanimiva parcela propadlega podjetja Epic v Postojni, na kateri je plinska postaja, je dobila novega lastnika. Ta sedaj od Butana plina zahteva visoko najemnino ali rušitev infrastrukture. Več »

Novice
28.11.2014

Evropska komisija bo znova temeljito pregledala gospodarsko stanje Slovenije

Evropska komisija bo znova temeljito pregledala gospodarsko stanje Slovenije, da preveri, ali se presežna makroekonomska neravnovesja zmanjšujejo ali povečujejo. Na podlagi ugotovitev tega pregleda bo nato prihodnje leto odločila, ali bo treba sprožiti postopek, ki lahko v skrajnem primeru privede... Več »

Novice
28.11.2014

Slovenija v tretjem četrtletju s 3,2-odstotno rastjo BDP; gospodarstvo: visoko rast bo težko ohraniti

Oznake: Slovenija, BDP

Bruto domači proizvod (BDP) se je v tretjem četrtletju po prvih ocenah statističnega urada na letni ravni zvišal za 3,2 odstotka. BDP, popravljen za vpliv sezone in števila delovnih dni, se je v primerjavi z drugim četrtletjem zvišal za 0,7 odstotek, glede na tretje trimesečje lani pa za Več »

Novice
28.11.2014

Musarjevim milijoni iz Ete in Plame Pur

Fotogalerija
Oznake: Holdingi

Holding AG, ki ga obvladujejo Aleš Musar, Rok Habinc in Marko Konič, si bo letos iz kamniške Ete in podgrajske Plame-Pur skupno izplačal tri milijone evrov. Prevzema obeh družb bodo Musar, Konič in Habinc odplačali v rekordno kratkem času. Več »

Novice
28.11.2014

Na pogorišču Istrabenza se zbirajo špekulanti

Fotogalerija
Oznake: Podjetja

Okoli avstrijske banke Bawag nastaja konzorcij bank, ki želijo prodati svoje terjatve do Istrabenza. Kupec bi z njihovo pretvorbo v kapital postal večinski lastnik holdinga, ki ima še vedno v lasti portoroške hotele. Kdo so akterji Več »

Novice
28.11.2014

Dacarji spravili kraško skupino Alukomen na kolena

Oznake: Podjetja

Če so še pred dnevi v Alukomnu holdingu preštevali nova naročila za prihodnje leto, z upniki pa se dogovorili za odpis dela terjatev, se zdaj nad kraško družbo znova zgrinjajo črni oblaki. Finančna uprava jim je zarubila ključne stroje. Več »

Stran 1-4929
Prva kotacija Osveženo: 28.11.2014, 13:04
GRVG 6,37 -1,24%
IEKG 1,45 0,00%
KRKG 58,80 1,38%
LKPG 24,40 2,95%
MELR 72,50 0,00%
PETG 293,25 -0,26%
POSR 16,80 1,51%
TLSG 156,55 -0,13%
ZVTG 24,50 0,41%