Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Kronika
25.10.2014

Sedem let za poskus uboja žene

Oznake: napad z nožem

Peter Potočnik, ki je 21. julija popoldne sredi Koroške Bele na Jesenicah po popivanju in prepiru v lokalu z nožem napadel svojo ženo in mater štirih otrok Petro Potočnik, bo moral v zapor. Ženi je zadal več ureznin, še hujše posledice pa je preprečil naključni mimoidoči Meho Jusufagić, ki je... Več »

Kronika
25.10.2014

Brutalen rop na Aškerčevi

Oznake: Nasilje

V četrtek ob desetih zvečer je skupina mladih, starih od 20 do 25 let, v središču Ljubljane zahrbtno in izjemno nasilno oropala 24-letnika. Trojica nasilnežev je 24-letnika napadla na Aškerčevi cesti v Ljubljani. Mladenič je hodil proti Murnikovi ulici, ko je do njega izza hrbta pritekel prvi član... Več »

Kronika
24.10.2014

Dijak streljal na sošolce blizu Seattla in se ubil

Oznake: streljanje, zda

Za zdaj še neidentificirani dijak je danes zjutraj vstopil v srednjo šolo v kraju Marysville nedaleč od Seattla v ameriški zvezni državi Washington in začel streljati. Uvodna medijska in policijska poročila so kot vedno v podobnih primerih zmedena, ampak zaenkrat kaže, da je umrl Več »

Kronika
24.10.2014

Zavarovana škoda bo po oceni Zavarovalnice Triglav dosegla osem milijonov evrov

Oznake: poplave, škoda

Zavarovalnica Triglav na osnovi preliminarne ocene škodnih zahtevkov zaradi poplav ocenjuje, da bo zavarovana škoda za zavarovalnico znašala okoli osem milijonov evrov, kar pa ne bo pomembneje vplivalo na poslovanje družbe. Medtem pa v Zavarovalnici Maribor pojasnjujejo, da je o višini škode v tem... Več »

Kronika
24.10.2014

Trije neznanci na Aškerčevi pretepli in oropali 24-letnika

Trije neznanci so v četrtek zvečer napadli 24-letnika, ki je hodil po Aškerčevi ulici v Ljubljani. Najprej so ga pretepli, nato pa še oropali. Zaradi poškodb so ga z reševalnim vozilom prepeljali v ljubljanski klinični center, so sporočili s Policijske Več »

Kronika
24.10.2014

V Marylandu trčila letalo in helikopter

Nad letališčem v Fredericku v ameriški zvezni državi Maryland sta v četrtek trčila majhno letalo in helikopter, pri čemer so umrle tri osebe, dva moška pa sta bila poškodovana. Nesrečo preiskujejo pristojne zvezne agencije ZDA. Več »

Kronika
24.10.2014

Nadaljuje se odpravljanje posledic ujme, meteorologi opozarjajo na močan veter

Številne ekipe delavcev cestnih in komunalnih podjetij, gasilci ter vojaki v Poljanski dolini tudi danes nadaljujejo z odpravljanjem posledic sredinega neurja. Trudijo se z zagotavljanjem prevoznosti cest še do zadnjih hiš in pomagajo pri odstranjevanju nanosov iz objektov. Življenje v prizadetih... Več »

Kronika
24.10.2014

Noč preživela v avtomobilu

Policisti iz Krškega so morali predvčerajšnjim priskočiti na pomoč prestrašeni ženski, ki je zaradi strahu pred nasilnim možem noč preživela kar v avtomobilu. Več »

Kronika
24.10.2014

Neznanec zažgal avto

Oznake: Požig

Včeraj zgodaj zjutraj, bilo je okoli 1. ure, je neznanec pod avtomobilom mercedes E-class v Mariboru podtaknil požar. Ogenj je zajel vozilo, začel pa se je širiti tudi na pročelje stanovanjske hiše, ob kateri je bil parkiran avtomobil. Na srečo so ognjeni zublji poškodovali le manjši del fasade,... Več »

Kronika
24.10.2014

Begunec Zavašnik ostaja prost

Oznake: Sodišče

Eden najbolj znanih slovenskih ubežnikov, 42-letni Robert Tomas Zavašnik, ostaja na svobodi, je odločil zunajobravnavni senat ljubljanskega okrožnega sodišča. V postopku, ko mu sodijo zaradi nadaljevanega kaznivega dejanja zatajitve, je namreč pred kratkim tožilstvo zanj zahtevalo pripor. Razlog:... Več »

Kronika
23.10.2014

V Arsu opozarjajo na porast rek in možna razlivanja v vzhodni in južni Sloveniji

Oznake: poplave

Arso opozarja, da se reka Mestinjščica razliva na izpostavljenih mestih ob strugi, naraščajo pa tudi ostale manjše reke v vzhodni, severovzhodni in južni Sloveniji, ki lahko tekom noči presežejo opozorilne vrednosti in poplavijo v manjšem obsegu. V prihodnjih urah lahko na teh območjih izdatneje... Več »

Kronika
23.10.2014

V eksploziji plina v Nemčiji umrl delavec; poškodovanih 50 stavb

Fotogalerija
Oznake: eksplozija

V siloviti eksploziji plina v mestu Ludwigshafen na zahodu Nemčije je danes umrl gradbeni delavec, še 26 ljudi je bilo ranjenih, sedem od teh huje. Poškodovanih je bilo približno 50 stavb v okolici, ena od njih ni več primerna za bivanje, poroča nemška tiskovna Več »

Kronika
23.10.2014

Ceste za silo prevozne, plazovi ogrožajo hiše; v Poljanski dolini za več kot 30 milijonov evrov škode

Fotogalerija

Gasilci, civilna zaščita in delavci cestnih podjetij danes na območju Poljanske doline in Severne Primorske nadaljujejo z odpravljanjem posledic neurja. Neurje je po prvih grobih podatkih na območju Poljanske doline povzročil za več kot 30 milijonov evrov škode. Na občinski infrastrukturi in na... Več »

Kronika
23.10.2014

Kriminalisti nad izdajo delovnih dovoljenj za tujce, bili so tudi na zavodu za zaposlovanje

Ljubljanski kriminalisti so pod drobnogled vzeli sume nepravilnosti pri izdaji delovnih dovoljenj za tujce. V okviru preiskave so v torek izvedli 33 hišnih preiskav pri fizičnih in pravnih osebah in prostorih državnih organov zaradi suma storitve kaznivih dejanj, obiskali pa so tudi ljubljanski... Več »

Kronika
23.10.2014

Sežanski policisti zasegli kar 20 kilogramov rastlinskih delov konoplje

Fotogalerija

Sežanski policisti so pred dnevi pri 40-letniku iz okolice Sežane našli in zasegli kar 20 kilogramov rastlinskih delov konoplje. Domačina, ki je bogat pridelek že pripravljal za uporabo, so kazensko ovadili okrožnemu državnemu tožilstvu, so sporočili s Policijske Več »

Stran 1-3599