Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Kronika
24.4.2014

Pešec “polomil” mopedista

Voznik mopeda, ki je v noči na sredo na pešpoti trčil v pešca, je imel manj sreče kot njegova »žrtev«. Pešec jo je namreč odnesel brez poškodb, mopedist pa je končal v bolnišnici z zlomljenimi rebri in razbitim nosom. Več »

Kronika
24.4.2014

Vlomilec se je nastanil v hiši

Oznake: Vdiral v lokale

Aprila so v Piranu opazili več vlomov v gostinske lokale in poslovne prostore v središču mesta, po intenzivni preiskavi pa so policisti ugotovili, da za nečednostmi stoji 33-letni domačin, drugače odvisnik od mamil, ki se je celo nastanil v eni od hiš, v katero Več »

Kronika
23.4.2014

Na avstralsko obalo naplavilo predmet, ki bi lahko bil povezan s pogrešanim letalom

Na avstralsko obalo je naplavilo zaenkrat še neznan material, ki ga tako malezijske kot avstralske oblasti trenutno preiskujejo, da bi ugotovile, ali je morebiti povezan s pogrešanim letalom, so potrdile avstralske oblasti. Več »

Kronika
23.4.2014

Potapljači na potopljenem trajektu iščejo trupla: Večina žrtev je imela polomljene prste

Fotogalerija

Po nesreči trajekta, ki je pred tednom dni potonil v Južni Koreji, so reševalci doslej zabeležili 150 smrtnih žrtev, 152 ljudi še pogrešajo, danes poročajo tuje tiskovne agencije. Potapljači in reševalci plavajo v trdi temi, trupla otrok pa iščejo tako, da z rokami tipajo po labirintu kabin in... Več »

Kronika
23.4.2014

Pod Storžičem se je smrtno ponesrečil planinec

Oznake: nesreča, planinec

V severni steni Storžiča se je zgodaj zjutraj smrtno ponesrečil 19-letni Ljubljančan. Med vzponom po Žrelu je zdrsnil na višini približno 1700 metrov ter se med 200-metrskim drsenjem tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl, pojasnjujejo na Policijski upravi Kranj. Kot navajajo, planinec ni... Več »

Kronika
23.4.2014

Tožilstvo za uboj polbrata in matere za Kranerja predlaga 27 let zapora

Oznake: Kraner, sodišče, uboj

Tožilstvo je v današnjih sklepnih besedah na Okrožnem sodišču v Mariboru za obdolženega Bogdana Kranerja, ki je avgusta lani v Ihovi v občini Benedikt s kuhinjskim nožem ubil svojega polbrata in mater, predlagalo 27 let zaporne kazni. Sodišče bo svojo odločitev sporočilo Več »

Kronika
23.4.2014

Je Madeleine McCann ugrabil moški, ki je vdiral v počitniške vile in napadal speče deklice?

Britanska policija preiskuje pet primerov spolnih zlorab deklic v portugalski regiji Algarve. Vse je napadel nek moški, ki je vlomil v počitniške apartmaje. Primeri bi bili lahko povezani z izginotjem Madeleine McCann. Več »

Kronika
23.4.2014

Obramba od izvedenke zahteva dodatna pojasnila v zadevi Impol

Oznake: Impol

Na mariborskem sodišču se je nadaljevalo sojenje v zvezi z očitanim oškodovanjem podjetja Impol, za katerega naj bi bili odgovorni predsednik uprave Jernej Čokl, družba Upimol in njen direktor Vladimir Leskovar. Današnje pričanje izvedenke Irene Lesjak sodišča ni zadovoljilo, zato mora do naslednje... Več »

Kronika
23.4.2014

Protesti v brazilski prestolnici Rio de Janeiru zahtevali smrtno žrtev

Oznake: protest

V Copacabani, turistično priljubljenem delu brazilske prestolnice Rio de Janeiru, je v torek prišlo do spopadov med prebivalci ene od tamkajšnjih revnih četrti in policijo. Po poročanju tamkajšnjih medijev je bil pri tem ustreljen 30-letni moški, poročajo tuje Več »

Kronika
23.4.2014

Policist streljal v opravičljivi zmoti

Celjskega policista Mateja Bobero je senat okrožnega sodišča v Celju oprostil obtožbe subsidiarnih tožnikov, da je pred petnajstimi leti med opravljanjem službene dolžnosti neupravičeno uporabil pištolo znamke Bereta in z njo smrtno ranil Naserja Berisho. Sodišče je ocenilo, da je mladi policist,... Več »

Kronika
23.4.2014

Za vlom izvedeli od policistov

Oznake: Tatova

Policisti so v nedeljo na počivališču Barje na ljubljanski obvoznici vzeli pod drobnogled voznika opla astre z dvema različnima registrskima tablicama. Ugotovili so, da je bil avtomobil dva dni pred tem ukraden v Ljubljani, voznik in sopotnik pa sta imela v vozilu še kup ukradenih predmetov. Od... Več »

Kronika
23.4.2014

Tragedija plod spleta naključij

Že zjutraj je bilo videti, da hoče predsednica sodnega senata Tanja Rot sodni postopek pripeljati do konca. Namere razglasiti sodbo ji ni preprečil niti kup dokumentacije, ki ga je morala prelistati in prebrati, pa tudi ne dolgovezne sklepne besede strank, ki so proces še bolj zavlekle v pozne Več »

Kronika
23.4.2014

Sodišče o veliki davčni utaji

Višji sodniki so včeraj obravnavali pritožbi na sodbo Andreju Jeršiču, ki je bil zaradi davčne zatajitve in zatajitve finančnih obveznosti pred časom obsojen na štiri leta in deset mesecev zapora, 50.000 evrov denarne kazni in povračilo dobrih dveh milijonov protipravno pridobljene premoženjske... Več »

Kronika
23.4.2014

Požigalcem stopili na prste

Oznake: Ovadbe

Policisti so z vztrajnim delom odkrili štiri mlade požigalce, stare od 18 do 20 let, ki so zakrivili požare, s katerimi so se lani in predlani neobičajno pogosto spopadali v Borovnici. Več »

Kronika
22.4.2014

Zagorelo v mengeški osnovni šoli, v požaru nihče poškodovan

Oznake: Požar

Nekaj čez 15. uro je zagorela električna napeljava v eni od učilnic Osnovne šole Mengeš, piše na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje. Požar, ki je učilnico uničil, so pogasili gasilci iz Mengša, Topol in Loke pri Mengšu. V požaru ni bil nihče poškodovan, so za STA pojasnili na... Več »

Stran 1-3507