Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Kronika
26.1.2015

Pogrešajo 79-letnega Berta Černeka iz Parecaga

Pogrešajo 79-letnega Berta Černeka iz Parecaga, ki je od doma odšel danes ob 2. uri zjutraj. Kot so sporočili s Policijske uprave Koper, je visok približno 170 centimetrov, izrazito suhe postave, ima temnejšo polt, sive lase in daljše sive brke. Več »

Kronika
26.1.2015

Novi poskusi goljufije pri spletni banki NKBM

Oznake: spletna banka, NKBM

Potem ko je NKBM minuli petek hitro zaznala in uspešno omejila poskus spletne goljufije - phishinga, danes zaznava nove primere pošiljanja zavajajočih sporočil prek e-pošte, ki pozivajo k nadgrajeni prijavi v lažno spletno banko Bank@Net s PIN in enkratnim geslom, ki ga generira uporabnikov Več »

Kronika
26.1.2015

Goljufivemu poslovnežu 13 let zapora

Oznake: Pravnomočno

Borutu Černetu, direktorju podjetja Avto moto Černe, obsojenemu zaradi pranja denarja, zatajitve finančnih obveznosti, ponareditve poslovnih listin ter »navadnih« in poslovnih goljufij, so na višjem sodišču znižali kazen s 14 let in sedem mesecev zapora na 13 let za zapahi. Po novem mora plačati... Več »

Kronika
26.1.2015

Okrajni sodniki tudi o težjih kaznivih dejanjih

Na največjem okrajnem sodišču v državi, ki v nasprotju z drugimi ni zgolj podružnica okrožnega sodišča, so prepričani, da so tudi njihovi rezultati precej boljši od splošnega vtisa sodstva, ki ga v javnost izstreljuje politika. »Politično motivirane ocene o delu sodišč in posameznih sodnikov v... Več »

Kronika
26.1.2015

Z mopedom po nasprotnem pasu

Oznake: Smrt na cesti

Mopedistka zrelih let je na cesti med Kobaridom in Starim selom vozila po nasprotnem voznem pasu, trčenje z avtomobilom pa je bilo zanjo usodno. Več »

Kronika
25.1.2015

Na Celovški cesti v Ljubljani trčila reševalno in osebno vozilo

Na Celovški cesti v Ljubljani se je malo pred poldnevom zgodila prometna nesreča, v kateri sta trčili reševalno vozilo, ki je bilo na nujni vožnji, in osebni avtomobil. V nesreči so bile štiri osebe iz reševalnega vozila lahko telesno poškodovane, so sporočili iz Policijske uprave Več »

Kronika
25.1.2015

V Franciji umrlo šest smučarjev, ki jih je zasul plaz

Oznake: Francija, smučarji, plaz

Reševalci so danes našli trupla šestih francoskih smučarjev, ki jih je v soboto med turnim smučanjem v gorski verigi Queyras v francoskih Alpah zasul plaz. Več »

Kronika
25.1.2015

Newyorški varnostnik pobil družino in še sebe

Mesto New York je v soboto pretresel pokol, v katerem je 34-letni varnostnik ustrelil obe hčeri, zaročenko in njeno mamo, na koncu pa si je sodil sam. Policija motiva za pokol na skrajnem robu Queensa Rosedale, še ni odkrila. Več »

Kronika
25.1.2015

Hudi nesreči v gorah: Celjan omahnil pred vrhom Triglava, Avstrijca pokopal plaz

Oznake: gore, nesreča

V soboto je v gorah prišlo do dveh nesreč, v katerih sta se hudo poškodovala 27-letni Celjan in 50-letni Avstrijec. Policija ob tem opozarja, da so razmere višje v gorah resne, ponekod tudi zelo nevarne, zato je treba pri gibanju v gorah upoštevati Več »

Kronika
24.1.2015

Afero Radarji čaka zahtevno sojenje

Z včerajšnjih sodnih narokov, na katerih so ugotavljali kazensko odgovornost za dve mariborski korupcijski aferi, sta izostala glavna protagonista. Bivši župan Franc Kangler in višji državni tožilec Boris Marčič namreč nista prišla na sodišče. Uradno zato, ker Več »

Kronika
24.1.2015

Z izkoriščanjem deklet do dveh milijonov

Zaradi vpletenosti v trgovino z ljudmi v obliki najstarejše obrti, ki naj bi se odvijala v nočnih lokalih Antonio v Komnu, Bolero v Trebnjem in Cabaret na Turjaku, bi moralo na zatožno klop ljubljanskega sodišča pred dnevi sesti pet obtožencev. A sta le dva, 32-letni Marko Plajnšek in 39-letna... Več »

Kronika
24.1.2015

Konoplja in orožje

Hišna preiskava, ki so jo brežiški policisti pred dnevi opravili pri 42-letniku, je prinesla rezultate: odkrili so marihuano in orožje. Več »

Kronika
24.1.2015

Predali osumljenega umora

Avstrijski pravosodni organi so včeraj na mejnem prehodu Šentilj slovenskim kolegom predali 33-letnega Roberta Supančiča, osumljenega, da je lanskega decembra v Zgornji Kungoti umoril svojega očeta. Preiskovalni sodnik je odredil sodno pridržanje. Več »

Kronika
24.1.2015

Vrhovni sodnik znova presenetil

Oznake: Pravosodje, Sodniki

Marko Šorli, ki se je na vrhovnem sodišču opazno izpostavil v primeru Patria, ko se je še pred odločanjem senata o tej zadevi do nje jasno opredelil, se je tokrat sodišč lotil kar v intervjuju, kar je za sodnika skrajno neobičajno. Več »

Kronika
23.1.2015

Avstrija izročila Sloveniji osumljenega za umor v Zgornji Kungoti

Oznake: umor

Avstrijski pravosodni organi so danes na podlagi evropskega naloga za prijetje izročili slovenskim pravosodnim organom slovenskega državljana, osumljenega umora v Zgornji Kungoti, so za STA potrdili na Okrožnem državnem tožilstvu v Mariboru. Osumljeni je že bil priveden pred dežurnega... Več »

Stran 1-3645