Med prvimi, ki bodo poleti zapustili rosanere je prav Iličić, vendar je prvi mož Palerma vse klube, ki bi ga želeli kupiti, opozoril, da nameravajo sprejeti le resne ponudbe. »Vsi vedo, da je Iličić naprodaj, vendar čakamo na pravo ponudbo. Naše najboljše igralce ne nameravamo kar podariti,« je za Ita Sport Press dejal Zamparini.

»Vse klube pozivam, da pridejo na plan s konkretnimi ponudbami, saj ne bomo dajali popustov. Če želi kdo Iličića , bo moral zanj plačati toliko, kolikor je vreden. V nasprotnem primeru, ga bom obdržal. Enako velja za vse igralce Palerma in ne le za Slovenca,“ je še dodal Zamparini.

Za Iličića, ki je v letošnji sezoni za Palermo dosegel 10 zadetkov, naj bi se po poročanju italijanskih medijev najbolj zanimala Roma in Napoli.

Inter odpustil Stramaccionija

Italijanski nogometni prvoligaš Inter iz Milana, za katerega igra tudi slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović, naj bi končal sodelovanje s trenerjem Andreo Stramaccionijem, potem ko so nerazzurri končali šele na devetem mestu serie A, danes poročajo italijanski mediji. Trener naj bi bil z odločitvijo klubskega vodstva že seznanjen, poročata tako tiskovna agencija Ansa kot športni dnevnik Gazzetta dello Sport.

Stramaccioni, ki je trenerski položaj prevzel marca leta 2012 in nasledil Claudia Ranierija, ima pogodbo z milanskim moštvom do poletja 2015, tako da se s klubskim vodstvom za zdaj še dogovarja o ustrezni odškodnini.

Glavni kandidat za trenerski stolček Interja je Walter Mazzarri, ki je že potrdil, da zapušča Napoli, potem ko ga je popeljal do drugega mesta v prvenstvu serie A, poroča spletna stran goal.com.