Brazilski selektor je v zadnjih dneh na treningih svoje moštvo večinoma delil v dve skupini, ki sta nato med seboj igrali na dva gola. S tem je Scolari poskušal priti do idealne enajsterice, s katero bo na domačem mundialu poskušal uloviti že šesti naslov svetovnega prvaka za Brazilijo. A očitno ga čaka še precej dela, saj je bil po včerajšnji vadbi vidno nezadovoljen s trenutnim stanjem in je napovedal, da bo moral še premisliti o začetni enajsterici, ki jo je predvidel za svetovno prvenstvo.

»Ni mi bil všeč ta trening. Nič mi ni bilo všeč, vse je narobe!“ je po treningu brazilskim novinarjem sinoči dejal 65-letni Scolari in dodal: »Ko mi nekaj ni všeč, moram poiskati rešitev in jo preizkusiti na igrišču, vse dokler nisem zadovoljen.«

Brazilci bodo pred mundialom odigrali še dve prijateljski tekmi. Jutri se bodo pomerili s Panamo, na tej tekmi pa bo Scolari spočil nekaj pomembnih igralcev (Thiaga Silvo, Paulinha in Fernandinha). Zadnjo pripravljalno tekmo bodo »carioce« odigrale v petek proti Srbiji, nato pa jim bo ostalo še pet dni treningov pred otvoritveno tekmo s Hrvati.