"V prihodnjih mesecih v NK Olimpija Ljubljana zaradi neizpolnjenih športnih ciljev načrtujemo reorganizacijo in racionalizacijo poslovanja. Zato smo se odločili, da bomo v tem trenutku izrabljali lasten kadrovski potencial. Tako je izvršni odbor kluba po odhodu direktorja Ljubomira Grlića na mesto vršilca dolžnosti direktorja imenoval Tineta Zupana, ki je do sedaj v klubu skrbel za odnose z javnostmi. Vlogo v. d. direktorja bo opravljal do letošnje volilne skupščine kluba," so pri Olimpiji zapisali v sporočilu za javnost.

Pred dnevi se je Olimpija, ki je trenutno šele na sedmem mestu prvenstvene lestvice, razšla tudi s športnim direktorjem Sašem Udovičem.

Klub je medtem že zapustil tudi brazilski nogometaš William Franklin Vicente. Kot so sporočili iz kluba, so zeleno-beli sporazumno prekinili pogodbo z igralcem, ki je pred letom in pol v Ljubljano prišel iz Gorice.

Vicente, ki je imel z Ljubljančani pogodbo do konca sezone 2014/15, je za Olimpijo odigral 30 tekem v prvoligaški konkurenci, dosegel pa je štiri zadetke.