Oba gola za Chelseajevo mladinsko ekipo do 19 let je dosegel Francoz Jeremi Boga. Sedemnajstletnik je mrežo vijoličastih zatresel najprej v 13. nato pa še v 45. minuti in svoji ekipi zagotovil še tretjo zaporedno zmago v tekmovanju.

»Moram priznati, da sem zelo ponosen na fante in to sem jim tudi povedal. Tokratni poraz se zelo razlikuje od prejšnjega. Odlično smo se upirali ekipi, ki je daleč najmočnejša v naši skupini, nismo delali takšnih napak kot na prejšnjih tekmah, obenem pa smo na koncu imeli tudi nekaj priložnosti, da bi jim zabili kakšen zadetek,« je za spletno stran mariborskega kluba dejal trener vijoličastih Damjan Gajser in dodal: »Moti me le, da še zmeraj preveč spoštujemo nasprotnika. In prav zaradi tega smo dobili oba zadetka. Enostavno bi morali prej prekiniti napad s prekrškom, ne pa da smo dovolili Bogaju, da je šel v samostojen prodor. Moram pa povedati, da ima Chelsea nekaj zares fantastičnih posameznikov, njihova individualna kakovost je neverjetna. A če pustimo vse to na strani, moram reči, da sem tokrat res zadovoljen s tem, kako smo odigrali.«

Z devetimi osvojenimi točkami prvo mesto na lestvici tako zaseda Chelsea, drugouvrščeni Schalke jih ima šest, tri manj pa lizbonski Sporting. Mariborčani po še tretjem porazu in brez osvojene točke zasedajo zadnje mesto.