Beckham se je Paris Saint-Germainu pridružil januarja, kratkoročna pogodba pa mu bo potekla junija. V enem letu bo Anglež zaslužil 36 milijonov evrov, s čimer po podatkih France Footballa presega tudi zvezdnika španskih velikanov Barcelone in Reala Lionela Messija in Cristiana Ronalda.

Beckham, ki je decembra zapustil Los Angeles Galaxy, v Parizu po pogodbi s plačo zasluži le 1,7 milijona evrov, bonusi mu prinesejo še 1,3 milijona, kar 33 milijonov pa ima prihodkov iz drugih virov, predvsem gre za pokroviteljske pogodbe. Beckham je sicer že ob prihodu v Pariz razkril, da bo ves denar, ki mu ga je za igranje namenil pariški klub, podaril v dobrodelne namene.

Na drugi strani je po podatkih francoske revije Messi v zadnjem letu zaslužil 35 milijonov evrov, od česar je 13 milijonov letne plače, razlika pa pokroviteljski prihodki. Ronaldo je s skupno 30 milijoni na tretjem mestu.

Med trenerji je v zadnjem letu največ zaslužil Jose Mourinho s 14 milijoni, sledita pa Italijana Carlo Ancelotti pri Paris Saint-Germainu (12 milijonov) in Marcello Lippi, ki mu pri kitajskem Guangzhou Evergrandu plačujejo 11 milijonov na leto.