Bosanski vratar Ibrahim Šehić je član turškega prvoligaša Mersina, po krajši odsotnosti pa se vrača v izbrano vrsto BiH, ki se bo nocoj v Švici pomerila z Brazilijo. Šehič, ki je v reprezentanci sicer drugi vratar, ima v Turčiji tudi dva brazilska soigralca, ki sta mu pred današnjo tekmo prebrala nekaj zanimivosti iz brazilskih medijev.

“Brala sta mi tudi izjave brazilskih reprezentantov za njihove medije. Najbolj predrzen od vseh je bil Neymar, ki se je spraševal, kje sploh je Bosna in nato poniževalno pripomnil, da nam bodo zabili osem zadetkov. Jaz sem se ob tem lahko le nasmejal,“ je Šehić povedal za bosanski portal SCsport.

Sicer pa se Bosanci zavedajo, da bodo Brazilci gotovo trd oreh in tudi Šehić ima za njih le pohvalne besede. “Bilo bi noro, če bi rekel karkoli slabega o Brazilcih. So izjemno močni na vseh položajih, vse od izjemnih branilcev do napadalcev, kot so Hulk, Neymar in Ronaldinho. Kdo je boljši od dvojca Neymar – Ronaldinho? Igrata na različnih pozicijah, a najnevarnejša sta skupaj.“