Nogometno rivalstvo med Argentino in Brazilijo je zagotovo eno največjih na svetu in zbadanje in nasprotovanje njunih navijačev na medsebojnih obračunih pogosto preseže mejo zdravega okusa. Žal je to del nogometne kulture in včasih se z njo pobližje spoznajo tudi največji svetovni zvezdniki.

Tokrat je sovraštvo do največjih rivalov demonstriral mladoletni navijač argentinskega kluba Lanus, ki je na tekmi proti Flamengu skušal pljuniti enega največjih mojstrov nogometa zadnjih let Ronaldinha.

Brazilec je ob koncu prvega polčasa prišel izvajati udarec iz kota, ko je proti njemu izza bližnje ograje priletel pljunek. Na srečo legendarnega brazilskega nogometaša je bil neotesani mladenič pri svojem sramotnem početju nenatančen, proti Ronaldinhu pa je poleg pljunka priletel tudi vžigalnik, a izkušeni Brazilec je podobnih scen verjetno že navajen, saj je v karieri igral na številnih velikih derbijih (Barcelona - Real, Milan - Inter, Brazilija - Argentina, ...), kjer je verjetno videl tudi že kaj hujšega.