Medtem ko Marca piše hvalospeve prvemu zvezdniku Barcelone Lionellu Messiju, ki je dosegel oba gola za svojo ekipo, As v ospredje postavlja sojenje na tekmi in glavnega delilca pravice Wolfganga Starka.

AS: Sodnik je uničil "El Clasico"

"Stark je pojedel "El Clasico“, se glasi naslov na prvi strani časopisa. "Nemški sodnik se od sinoči nahaja v galeriji nezaželenih ljudi v Madridu. Storil je napako, ker je Pepeju pokazal rdečega namesto rumeni karton. To, da ljubitelji nogometa danes ne morejo uživati v analizi tekme, ker se govori le o Pepeju, pa mu gre najbolj očitati. Njegova izključitev je razrešila vse dvome o zmagovalcu, čeprav Real ni igral na zmago. Pepe je plačal ceno zaradi slabega ugleda, ki ga ima, a povsem nepravično je, da je sinoči postal žrtev. To je slabo za sodniško organizacijo, za šport ter za spektakel,“ so zapisali pri Asu in se obregnili tudi ob Mourinha.

"Sramotno je, da Real, ki ima dovolj odlično tehnično podkovanih nogometašev, igra tako destruktivno. Bilo je jasno, da bo Barcelona želela drati žogo v svojih nogah. Kljub žvižgom s tribun Real ni želel napasti.“

Marca: Argentinski genij je ubil Real

Pri Marci so več pozornosti namenili sami igri, ki so jo prikazali aktualni španski prvaki, pozabili pa niso niti na odličnega Messija, ki je sinoči dosegel že svoj deseti in enajsti zadetek v letošnji sezoni lige prvakov. "Messi in pika. Najboljši igralec na svetu je proti rivalu igral kot v video igrici. Argentinski genij je ubil Real, medtem ko je Barcelona prevladala na igrišču. Ko je Adebayor zamenjal Özila, so zaigrali bolje, a igre, ki so jo prikazali v finalu pokala niso uspeli ponoviti,“ je zapisano v komentarju tekme, medtem ko si je sodnik za svojo predstavo na lestvici od ena do deset prislužil le skromno trojko.

Barcelona po včerajšnji besedni vojni: Razmišljamo o tožbi zoper Mourinha

Po izključitvi Pepeja se je zbudil Messi in z dvema zadetkoma potopil Real