Glede na to, da so se Anonimni v preteklosti odzvali s hudimi napadi, ko je kakšen član gibanja pristal za rešetkami, gre podobne reakcije pričakovati tudi tokrat. Zaenkrat so na najnovejše aretacije odgovorili z napadom na varnostno podjetje Panda Security.

Ukradli in objavili so tudi podatke 114 zaposlenih pri podjetju ter vdrli v niz poddomen spletne strani pandasecurity.com, ki so jih spremenili, tako da prikazujejo video posnetek največjih uspehov LulzSeca. Zdi se, da imajo Anonimni na sumu prav to varnostno podjetje, saj so jih večkrat označili za ovaduhe, ki izdajajo hekerje v zameno za denar.

Še posebej so se znesli nad Luisa Corronsa, tehničnega direktorja Pande, ki je na svojem blogu hvalil aretacije hekerjev v besedilu "Kje so Lulzi zdaj?“ Anonimni v zameno nastavili povezave na vse njegove spletne strani in ga tako naredili za lahko tarčo.

V sklop povračilnih ukrepov pa nekateri štejejo tudi današnje sesutje facebooka v Evropi in Bližnjem vzhodu. O sesutju družbenega omrežja so pisali tudi na AnonMedia, a zaenkrat še ni nobenega potrdila, da je šlo za maščevanje Anonimnih.

V sklopu včerajšnjih aretacij se je razvedelo, da gre za tri hekerje iz Londona, dva iz Irske in enega iz Chicaga. Heker iz Chicaga Jeremy Hammond naj bi bil najbolj zaslužen za lanski vdor v organizacijo za obveščevalne in geopolitične analize Stratfor. Anonimni so na WikiLeaks medtem poslali tudi prestrežene dopise Stratforja, v katerih se pojavljajo dvomi o usodi posmrtnih ostankov Osame bin Ladna. Kremirali naj bi ga v ZDA.

Sabu, ki naj bi z FBI-jem sodeloval od lanskega junija, naj bi priznal krivdo za nekaj kaznivih dejanj v zvezi z vdiranjem v računalniške sisteme, zaradi česar mu grozi kazen 124 let. Izdaja naj bi bila del dogovora z FBI za zmanjšanje kazni.