Ameriška dietna industrija zasluži okoli 60 milijard dolarjev letno, podjetja pa se pri oglasih pogosto poslužujejo fotografij, ki prikazujejo stanje pred in stanje po uporabi njihovega izdelka. Čeprav se mnogi čudijo, kako je posameznikom na fotografijah uspelo v nekaj dneh ali tednih tako zelo spremeniti svoj videz, je Furious Pete pokazal, kako se isti učinek doseže v pičlih petih urah.

Bloggerjeva mala skrivnost je, da se najprej fotografirate za sliko, ki predstavlja "potem“ in šele nato posnamete tisto, ki bo predstavljala "prej“. V video posnetku gledalcem predstavi postopek, ki vas mora najprej odpeljati v telovadnico. Tam se na vse pretege namučite na orodjih, da vam bodo mišice močno otekle. Nato se vrnite domov, pripravite za fotografiranje, še malo napnite mišice, se namažite s kuhinjskim oljem in slikajte.

Če s slikami niste povsem zadovoljni jih lahko še malce popravite v photoshopu, drugače pa se lahko zleknete na kavč in pričnete uživati. Ker ste se na fitnesu močno utrudili, je čas, da se sprostite. Zato si lahko privoščite čips in veliko slane hrane. Na koncu vse skupaj poplaknite z najljubšo gazirano pijačo in čokoladnim mlekom. Ko se počutite dovolj okrepčani, lahko ponovno skočite pred fotoaparat in vaša fotografija "prej“ je ustvarjena.