Indijskemu ministru za kmetijstvo, 71-letnemu Šaradu Pawaru, današnji dan ne bo ostal v lepem spominu. Nezadovoljni prebivalec ga je namreč brez odlašanja udaril po licu, ko se je napotil na neko politično srečanje. Mladi Sikh, ki sliši na ime Harvinder Singh je političnega voditelja napadel zaradi hitro rastočih cen kmetijskih pridelkov. Da je mladenič resnično sit vladajoče garniture je dokazal pripetljaj iz prejšnje sobote, ko je Singh udaril bivšega ministra za telekomunikacije, osumljenega korupcije.

"Skorumpiran je, vsi so skorumpirani, raztrgal jih bom..." je kričal mladi Harvinder, potem ko je oklofutal kmetijskega ministra in so ga policisti strpali v svoje vozilo. Ministra Pawara udarec ni kaj preveč ganil, saj je z enako hitrostjo nadaljeval sovjo pot proti avtu.

Incident je pokomentiral tudi najbolj znan indijski borec proti korupciji Anna Hazare. "Spravili so se nad Pawara? In samo ena klofuta?" je dejal, pa se je moral kasneje za svojo pikro opazko vseeno opravičiti. V spodnji povezavi si oglejte posnetek incidenta.