Krka je očitno dobila nov zagon, saj je po Gorici premagala še Olimpijo pod vodstvom trenerja Sandija Bracovića, ki je domačin, zato dobro pozna zakonitosti lokalnega okolja. Po treh zmagah je kazalo, da se je Olimpija že izvlekla iz krize, a se je očitno znašla v novih težavah, čeprav se je okrepila z nekaterimi izkušenimi nogometaši. Rudar je z zmago proti Celju potrdil dobre igre, ki jih kaže že vso jesen, ker je dobro vodena ekipa z dovolj izkušenimi igralci za slovensko ligo. Celje je bilo znova v težavah, ker je spet igralo z nogometašem manj zaradi izključitve.

Za Zavrč je bila tekma z zadnjim Triglavom izjemno zahtevna, ker so mu glede na položaj na lestvici že vsi vnaprej vpisali tri točke. Če želi Triglav upati na obstanek, bo moral začeti počasi nabirati točke. Igra bolje, kot kaže bera točk.

V Domžalah je imela Gorica več lepih priložnosti, za nameček je takoj po izenačenju gostiteljev napadalec gostov Coda zastreljal enajstmetrovko. Na koncu je remi pomenil, da je Gorica zadržala priključek z vrhom, Domžale pa z nizom neporaženosti s sredino lestvice.

Tomaž Kavčič je selektor mlade slovenske reprezentance.