Med dejanji, ki jih član Bayerna iz Münchna danes najbolj obžaluje, sodi afera z mladoletno prostitutko Zahio Dehar ter spor s selektorjem na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki.

"Takrat sem bil večji idiot kot kdajkoli v življenju,“ je skok čez plot z maroško prijateljico noči, ki je leta 2009 štela vsega 17 pomladi, pokomentiral 26-letnik. Nogometaš je za eno noč z Zahijo odštel kar 2300 evrov, nespametno dejanje pa bi ga skoraj stalo tudi zakona.

Brez dlake na jeziku je Ribery spregovoril tudi o dogajanju na zadnjem mundialu, ko so številni reprezentanti z njim na čelu takratnemu selektorju Raymondu Domenechu obrnili hrbet. "Takrat sem drugič v življenju izpadel kot popoln kreten. Ljudje imajo vso pravico, da mi zaradi tega zamerijo,“ je dejal nogometaš in zatrdil, da je danes povsem druga oseba.

"Ugotovil sem, da to nisem jaz. Zdaj nisem več tako naiven in spontan. Trenutno gre vse v pravo smer. V Münchnu sem zopet našel pravo formo, ljudje pa me spet trepljajo po rami in se mi smehljajo,“ je za konec še povedal Ribery.