Najvišja kazen, ki jo je v zgodovini dobil kateri od lastnikov moštev lige NBA, je Arisona doletela, ker je na družbenem omrežju Twitter odgovoril enemu od navijačev. Jezni košarkarski navdušenec je Arisonu sporočil: “Kakšen je občutek, ko uničuješ najboljšo igro na svetu? Lastniki moštev in igralci se ne zmenite za navijače, a ugani kaj? Navijači vam omogočimo ves ta denar, za katerega se sedaj borite, požrešne svinje.“

Lastnik Miamija mu je na kratko odgovoril, da “laja na napačnega lastnika“, s čimer je namignil na razlike med lastniki moštev, saj naj ne bi vsi imeli enakih zahtev pri delitvi dobička. Čeprav je svoj odgovor Arison že po dobri uri zbrisal, so vodilni možje lige to vseeno opazili in ga kaznovali z visoko kaznijo.

Arison je tako postal že tretji lastnik moštva, ki je bil med kaznovan v zadnjem letu dni. Pred njim sta morala kazen v višini 100 tisoč dolarjev poravnati Ted Leonsis, lastnik Washingtona, ki je komentiral možne spremembe v "salary cap-u" v ligi NBA, in Michael Jordan, lastnik Charlotta, ki je avgusta komentiral lockout.