Kmalu so se pojavile različne teorije, kaj je z italijanskim napadalcem sploh narobe. Zakrožila je celo vest, da je doživel možgansko kap, kar pa so pri milanskem klubu hitro zanikali, a dejanskega razloga niso razkrili. "Ostro zavračamo vse zle informacije o zdravstvenem stanju Antonia Cassana, saj jih ne moremo imeti za verodostojne. Dejstvo je, da zdravniki v bolnišnici niso nikomur dajali informacij o njegovi bolezni. Ob tem moramo poudariti, da se Cassanovo stanje izboljšuje, v prihodnjih dneh pa bo opravil še dodatne preiskave," so sporočili pri Milanu.

V Italiji se šušlja, da bodo zdravniki danes stopili pred medije. Pod drobnogledom so tudi vsi Cassanovi obiski. Tako so italijanski novinarji opazili, da je včeraj njegova žena Carolina bolnišnico zapuščala precej boljše volje kot dan prej, na obisku pa so bili že številni Milanovi nogometaši ter dva člana Interja - Marco Materazzi in Giampaolo Pazzini.

Podporo Cassanu so izrekli tudi pri madridskem Realu, ki si v novembru želi nadaljevati serijo zmag. Nekaj težav ima Kaka, ki si je poškodoval stegensko mišico. Brazilec se je v zadnjih dneh pritožil nad slabšim spancem, češ da mu ne da miru sosedov pes. "Res je neznosno. Vseskozi hodi po ulici in laja v nebo," je Kaka zmajeval z glavo. "Ne vem, kaj naj naredim. Neznosen je tudi njegov lastnik. Ime mu je Jose, piše se pa Mourinho," je brazilski vezist na koncu razkril, da gre zgolj za šalo.