Edini zadetek na srečanju je v 68. minuti dosegel domači nogometaš Kone in tako poskrbel za mrke obraze zvezdnikov iz španske prestolnice. Nad izidom je bil daleč najbolj nezadovoljen trener galaktikov Jose Mourinho, ki je glavnega krivca v nenadejanem porazu našel v nepremišljenem dejanju svojega varovanca Samija Kheidire. Nemec je namreč moral zaradi grobega prekrška igrišče zapustiti že po 40 minutah igre.

"Tekmo smo izgubili zaradi pomanjkanja športne inteligence enega izmed mojih igralcev in zagotovo nosi del odgovornosti za poraz,“ je po srečanju dejal kontroverzni portugalski strateg, ki tudi tokrat ni premogel držati svojega jezika za zobmi in se je znesel nad delilcem pravice.

"Sodnik je bil slab in nekatere njegove odločitve so bile zelo vprašljive. Ni nam bila dosojena kot solza čista enajtmetrovka, zaradi katere bi bil Levantejev nogometaš zagotovo izključen. Ta dogodek je imel velik vpliv na tekmo.“

Seveda pa Mourinho ne bi bil Mourinho, če nasprotnikom ne bi za zmago čestital na svojevrsten način. "Čestitam jim, ker so bili modrejši. Odlično so provocirali, hlinili prekrške in zavlačevali. A tudi to je sestavni del nogometa,“ je zaključil Portugalec, ki se s svojo ekipo trenutno nahaja šele na petem mestu prvenstvene lestvice.