Ta latvijski gledališki element je Pograjc povezal z betontančevskim razumevanjem telesa in njihovim procesom dela, v katerem se skozi raziskavo gradiva počasi oblikujeta tekst in končna podoba projekta. Tako je nastala predstava Show your face (zaradi koproducentske narave je v angleščini), ki bi jo žanrsko lahko označili za pri nas po krivici vse preveč prezrto lutkovno gledališče za odrasle. Tema predstave je 50 slovenskih in 50 latvijskih ljudi "brez obraza", tistih, ki jih je represivni sistem tako ali drugače zatrl - med slovenskimi so to Angela Vode, Kocbek, Furlan in drugi. Te črne madeže zgodovine 20. stoletja so povezali s ključnimi dogodki stoletja, kot so vojne, atomska bomba, na tej zgodovinski podlagi pa svoje boje bije junak - otroški smučarski kombinezon.

V nasprotju s tehnično zahtevno predstavo Fragile! gre tokrat za mešanico muzikla, cirkusa in koncerta, mima, "vse, kar je na odru, pa je mogoče pospraviti v šest kovčkov", pravi eden izmed igralcev, Primož Bezjak , medtem ko režiser dodaja: "Edina tehnika, ki jo uporabljamo, je tista, ki je skrita v ljudeh."

V predstavi nastopa poleg sedmih igralcev (štirje naši in trije Latvijci) v živo tudi glasbena skupina Silence , okrepljena z latvijskim saksofonistom Ugisom Vitinsom . Po sedanji seriji predstav bo Show your face mogoče v Ljubljani videti spet avgusta, v okviru festivala Mladi levi, ki se letos znova vrača k svoji klasični festivalski obliki, jeseni pa bo Betontanc s predstavo Wrestling Dostojevski odromal na ameriško turnejo New York-Los Angeles-San Diego.