Presenetljiva zmaga škotskega moštva v ligi prvakov proti Barceloni je pevca Roda Stewarta ganila do solz, velik vtis pa je napravila tudi na raperja Snoop Dogga, ki sedaj celo razmišlja, da seže globoko v svoj žep in investira v klub.

»Nogomet me zelo zanima. Ni novost, da hip-hop zvezdniki investirajo v športne klube, vsekakor pa je noviteta, ko je govora o nogometnih klubih.,« je za časnik Daily Record izdal pevec s pravim imenom Calvin Cordozar Broadus Jr.

»Vidim, kako zelo so strastni Celticovi navijači. Zanima me investicija v klub, v kolikor mi je kdo iz odbora pripravljen prodati svoj delež. Nisem še razmišljal, koliko bi vložil, vsekakor pa toliko, da bi lahko vplival na sprejemanje odločitev v klubu. V Celtic želim vnesti nekaj Snoopa. VIP lože ne bi bile nikoli več enake, ko bi enkrat tam organiziral zabavo,« je dejal zvezdnik, ki priznava, da je imel pri njegovi zamisli prste vmes tudi nekdanji angleški reprezentant David Beckham.

»O Celticu sem povprašal svojega prijatelja Davida. Skušal bi ga pripeljati v klub, oziroma mu vsaj ponuditi pogodbo,« je zaključil raper, ki si je po novem nadel ime Snoop Lion.