»Želim mu le najboljše. Vem, da ima z Real Madridom pogodbo sklenjeno še za dve leti. S predsednikom Reala Florentinom Perezom se odlično razumeva. Če bom hotel, da se mi izpolni želja in podpišemo z Ronaldom, ga bom poklical,« je v pogovoru za L'Equipe razkril Al-Khelaifi.

Katarec je med drugim spregovoril tudi o prihodnosti Zlatana Ibrahimovića in zavrnil možnost njegovega odhoda. »Ibra ostaja v PSG. Naš projekt se bo zagotovo nadaljeval tudi z njim,« je zatrdil prvi mož kluba in zanikal govorice, da se želi Šved pridružiti svojemu nekdanjemu trenerju Carlu Ancelottiju, ki je prevzel Real.

Al-Khelaifi je med drugim tudi zavrnil možnost prodaje njihovega kapetana Thiaga Silve Barceloni. Vztrajnim Kataloncem je v pogovoru za francoski športni dnevnik podal jasno sporočilo: »Če bo Barca plačala odkupno klavzulo za Silvo, bom jaz plačal za Messija. Dvomijo v našo kredibilnost, kljub temu da smo podpisali z Edinsonom Cavanijem. Veliko klubov si ga je želelo. Naš cilj je, da v roku štirih let osvojimo ligo prvakov,« je bil jasen premožni katarski šejk.