»Lepšega 'darila' pred večnim ligaškim derbijem z Mariborom, ki je na sporedu 2.8. na stožiškem stadionu, si zvesti privrženci ljubljanskega prvoligaša ne bi mogli želeti. Cesc Fabregas, Diego Costain druščina bi po vseh pričakovanjih morali privabiti lepo število gledalcev, ki bodo s tem pokazali, da jim ni mar za usodo NK Olimpije,“ so v sporočilu za javnost zapisali pri ljubljanskem prvoligašu.

Srečanja se nadvse veseli tudi trener Olimpije Darko Karapetrović, ki je bil nad potrditvijo novice navdušen. »Za vsakogar, ki ima rad nogometno igro na sončni strani Alp, je prihod takega velikana, kot je Chelsea, velika čast. Že samo dejstvo, da je upravi kluba uspel  veliki met oziroma dogovor o igranju prijateljskega srečanja z nekdanjim evropskim klubskim prvakom, dovolj zgovorno priča o tem, da je NK Olimpija še kako 'živa'. S športnega vidika bo to velik preizkus za naše fante, da dobijo objektiven vpogled v trenutno pripravljenost in tehnično-taktične zmožnosti. Glede na to, da je za nas zelo pomemben začetek državnega prvenstva, ko gostimo moštvo Krke, bo srečanje s Chelseajem prava popestritev pred derbijem z Mariborčani,« je dejal strateg zmajev.

Kot so še sporočili iz kluba, bo več informacij glede same prodaje vstopnic za tekmo proti Londončanom dostopnih v prvih dneh prihodnjega tedna na klubski spletni strani.