Kranjčan je nazadnje igral na Nizozemskem za ADO Den Haag, izven slovenskih meja pa nastopal zadnjih deset let. Radosavljević je v zvezni vrsti slovenske reprezentance odigral 39 tekem, nazadnje je za izbrano vrsto igral pred dobrimi tremi meseci na kvalifikacijski tekmi z Islandijo v Reykjaviku. Odigral je tudi vse tekme za Slovenijo na svetovnem prvenstvu leta 2010 v Južnoafriški republiki.

"Hočem pomagati tej dokaj mladi ekipi. Upam, da bomo naredili korak naprej, igrali dobro in se dvignili po lestvici. Po več treningih bo slika bolj jasna. Včeraj sem gledal tekmo, Olimpija ima kakovost, mislim, da lahko z mojimi izkušnjami pomagam tudi mlajšim igralcem. Verjamem, da jim bo moja pomoč prišla prav. Bil sem v procesu treninga, kar se fizične priprave tiče, ne bi smel imeti težav," je za spletno stran Olimpije povedal Radosavljević.

Ljubljanski klub pa bo v prihodnjih dneh, verjetno v ponedeljek, svoje vrste okrepil še z bočnim branilcem Tadejem Apatičem, nekdanjim nogometašem Domžal, nazadnje pa članom moldavskega Šerifa iz Tiraspola.

Že pred tem so se v Ljubljani okrepili tudi z Markom Vukčevićem, Nikolo Nikezićem in Milanom Anđelkovićem.