Četrtfinalni obračun lige prvakov si je na Santiagu Bernabeu ogledalo približno 3600 navijačev Galatasarayja, še nekaj tisoč pa jih je ostalo pred vrati stadiona. Turški velikan je tekmo izgubil s 3:0, visokega poraza pa očitno niso najbolje prenesli nekateri njihovi vročekrvni navijači. Ti so po tekmi začeli razgrajati okoli stadiona, a so že kmalu red vzpostavile posebne enote španske policije.

Kot poroča španski časnik Marca, pa utegnejo Galatasarayjevi navijači po žepu udariti tudi kraljevi klub. Ker so turški gostje med tekmo prižgali več bakel, Realu s strani Evropske nogometne zveze grozi kazen v višini 20 tisoč evrov. Španski prvaki se nameravajo na kazen pritožiti, saj so po njihovih besedah redarji svoje delo opravili dobro in zasegli 15 bakel.

Očem redarjev naj bi se sicer izmuznile manjše, šest centimetrov dolge bakle, ki so jih navijači skrili v čope svojih deklet in v mednožje. Kot so še zapisali pri Marci, sme policija pri navijačih opraviti le varnostni in ne osebni pregled.