Ob številnih sodniških napakah v zadnjem delu sezone v ligi prvakov je kandidatov za sojenje na preostalih tekmah v najelitnejšem klubskem tekmovanju vse manj. Priložnost za popravljanje sodniškega vtisa bo v sredo sedaj dobil tudi 36-letni Koprčan, ki bo s svojimi pomočniki Matejem Žuničem, Bojanom Ulom, Slavkom Vinčičem, Robertom Ponisom in Primožem Arharjem sodil tekmo na Camp Nouu, kjer se bosta udarila dva velikana, Barcelona in Bayern.

Čeprav je po visoki zmagi Bayerna (4:0) na prvi tekmi dvoboj verjetno že odločen v korist Bavarcev, pa Katalonci očitno še niso izgubili upanja na preobrat, saj napovedujejo boj do zadnje minute. Obe ekipi naj bi nastopili z vsemi najboljšimi igralci, zato se ljubiteljem nogometa prav gotovo obeta prava poslastica, med številnimi zvezdniki pa bo pomembno vlogo na zelenici igral tudi Skomina. Upajmo, da bo s svojimi pomočniki delo opravil bolje kot madžarski sodniki, ki so sodili prvi obračun v Münchnu, kjer sta bila sporna dva zadetka Bavarcev, Bayern pa je ostal tudi brez dveh enajstmetrovk zaradi igre Kataloncev z roko v lastnem kazenskem prostoru.

To bo za Skomino 20. tekma v ligi prvakov, brez dvoma pa gre za najbolj pomembno tekmo, na kateri je kdaj sodil. Lani je na Euru v Ukrajini in na Poljskem pravico delil na dveh tekmah v skupinskem delu ter na četrtfinalnem obračunu Nemčije in Grčije.

Torkov obračun med Realom in Borussio bodo sodili Angleži, s Howardom Webbom v glavni vlogi.