"Prvi vtisi so več kot pozitivni. V veliko čast mi je, da sem se znašel v velikem klubu z bogato zgodovino in tradicijo. Upam in želim si, da bom v prihajajočem obdobju pustil velik pečat in pomagal Olimpiji do izpolnitve zastavljenih ciljev. Lepo je biti v Ljubljani, še lepše pa bo zmagovati v zeleno-belem dresu," je dejal Lazevski, ki je poklicno pot začel pri Teleoptiku, poleti 2013 pa je okrepil moštvo iz ukrajinske Premier lige Hoverla Užgorod.

Športni direktor Milenko Aćimović meni, da je Lazevski odličen nogometaš: "Ni potrebno izgubljati odvečnih besed, saj sem Lazevskega spremljal že lep čas in se prepričal, da gre za odličnega nogometaša. Vesel sem, da smo ga zvabili v svojo sredino. Niti

najmanj ne dvomim, da bo predstavljal veliko okrepitev za naše moštvo. Povrh vsega pa o njegovi dosedanji poti dovolj zgovorno pričajo številne lovorike, ki jih je osvojil s Partizanom. Nič manj pomembno pa je tudi dejstvo, da je Aleksandar karakterno izjemno dobrodušna oseba. Verjamem, da bomo z njegovo pomočjo še močnejši in pripravljeni na prihajajoče izzive."