Robbie Keane, najkoristnejši igralec rednega dela lige, je dosegel zmagoviti gol v 111. minuti. Galaxy, ki je edini v MLS s petimi naslovi, je povedel v 52. minuti z golom Gyasija Zardesa, Revolution pa je izenačil v 79. minuti prek Chrisa Tierneyja.

Eden zvezdnikov losangeleške ekipe Landon Donovan, rekorder po številu zadetkov tako v ameriški reprezentanci (57) kot v ligi MLS (144), se tako z novim naslovom poslavlja od nogometa, avgusta je namreč objavil, da bo po koncu sezone končal kariero.

Dvaintridesetletni Donovan je postal prvi nogometaš s šestimi naslovi v MLS, štiri je osvojil z Los Angelesom (2005, 2011, 2012 in 2014), dva pa s San Josejem (2001 in 2003).

"Malce sem zmeden, če povem po pravici. Veliko se dogaja, nekaj je navdušenja, nekaj je žalosti, nekaj negotovosti. Pa tudi čisti užitek zaradi tega, kar nam je uspelo z ekipo. Čeprav je v nogometu veliko veselja, pa sem po drugi zadovoljen, da mi jutri ne bo več treba vaditi. Dober občutek je, ko se poslavljaš na tak način, z zmago," je dejal Donovan ob slovesu z zelenic.