Koprski nogometaš se iz Azerbajdžana vračajo židane volje. Proti favoriziranemu Nefčiju so v Bakuju iztržili izid, ki jim na povratni tekmi daje veliko možnosti za napredovanje v naslednji predkrog. Kanarčki so se izkazali z dobro učinkovitostjo, saj so dvakrat zadeli iz redkih priložnosti, svoje delo pa je odlično opravil tudi novinec med vratnicama Božidar Radošević.

Koprčani so bili po prvem polčasu lahko zelo zadovoljni. Potem ko so domači prvič resno zagrozili v 21. minuti, ko je Bruno Bertucci dobro izvedel prosti strel s 25 metrov, Božidar Radošević pa izvrstno posredoval, so Primorci povedli v 24. minuti.

Goran Galešić je prodrl po desni strani v kazenski prostor in na koncu ukanil še Sašo Stamenkovića. Koprčani so podvojili prednost v 41. minuti, ko je po podaji Miroslava Ćovila zadel Matej Palčič, ko je spretno zadel z glavo in žogo v visokem loku poslal v mrežo. Gostiteljem je tik pred koncem polčasa uspelo znižati zaostanek z golom Araza Abdulajeva, ki je lepo zadel z roba kazenskega prostora.

V drugem polčasu so imeli Azerbajdžanci pobudo, v 61. minuti tudi zatresli okvir vrat prek Juliusa Wobaya, na drugi strani so Koprčani čakali na protinapade, ki pa jih ni bilo prav veliko. V 81. minuti je rezervist Samir Masimov le za malo zgrešil cilj z 20 metrov, Radošević, eden junakov zmage, pa je že v sodniškem dodatku ustavil še nevaren poskus Bruna Bertuccija.