Čeprav v Parizu po prihodu Katarcev s skoraj neomejenim kapitalom v zadnjih letih niso imeli težav s cenami nogometašev, ki so si jih zaželeli v svojem klubu, jih je očitno nekoliko streznila kazen Uefe, ki jih je zaradi kršenja pravil finančnega fair-playja maja kaznovala s 60 milijoni evrov. PSG je moral Uefi tudi obljubiti, da v letošnji sezoni ne bo imel manj kot 40 milijonov evrov izgube, zato je najbrž naposled padel v vodo prihod Di Marie na Park princev. Real je namreč za enega najboljših igralcev lanske sezone postavil vrtoglavo odškodnino 60 milijonov evrov, Parižani pa so si en drag nakup letos že privoščili, saj so Chelseaju že plačali več kot 50 milijonov za Davida Luiza.

»Glede Di Marie lahko potrdim, da smo se sestali tudi s predsednikom Reala Florentinom Perezom, a je njegova cena za nas previsoka, zato smo prenehali s pogajanji,« je danes sporočil Al-Khelaifi.

To bi lahko bila dobra novica za Manchester United, ki je prav tako že pokazal interes za Di Mario, po poročanju El Mundo Deportiva pa se je po odstopu PSG v boj za Argentinca pripravljen vmešati tudi Monaco, ki ima po prodaji Jamesa Rodrigueza prav tako polno blagajno.