Da srečanje morda ni bilo povsem regularno, je moč sklepati po nekaterih nadvse čudnih posredovanjih domačega čuvaja mreže, posnetek enega izmed petih golov, ki jih je prejel proti Koprčanom, pa je zaokrožil tudi po spletu.

Kot poročajo hrvaški mediji, so nogometaši Čelika na igrišču delovali povsem nezainteresirano, kar je razburilo tudi njihove navijače, ki so po koncu prvega polčasa zapustili tribune, ob tem pa zahtevali odstop klubske uprave.

Čelik je v preteklosti v evropskem predtekmovanju že večkrat izgubljal na zelo sumljiv način. Ukrajinski Metalurg mu je na dveh tekmah tako zabil kar enajst golov, še slabše pa so se Črnogorci odrezali proti madžarskemu Honvedu, ki je bil boljši za 13 zadetkov.

»Razlika v kvaliteti je evidentna. Koper je bil bistveno boljši in je povsem zasluženo slavil. Nam sedaj preostane le, da na naslednji tekmi zmanjšamo zaostanek in pustimo boljši vtis. Mislim, da je ekipa, ki bo napredovala v naslednji krog, že znana. Čestitke nasprotniku na prikazani igri,« je včeraj za črnogorske Vijesti dejal trener Čelika Željko Ćeha.