Drugo leto zapored sta najbolj prepoznavna španska kluba tudi na vrhu lestvice revije Forbes. Vrednost Reala z največjim zvezdnikom Cristianom Ronaldom naj bi po ocenah revije znašala 3,44 milijarde dolarjev, nekoliko manj, 3,2 milijarde, pa znaša vrednost Barcelone s trojico zvezdnikov, Lionelom Messijem, Neymarjem in po novem tudi z razvpitim Luisom Suarezom.

Tudi na tretjem mestu je nogometni klub, angleški Manchester United je po Forbesovi oceni prišel do 2,81 milijarde dolarjev. Nato pa se nogometni svet skorajda izčrpa, saj je le še nemški Bayern med prvo deseterico, na sedmem mestu z 1,85 milijarde dolarjev.

Preostali člani "top 10" so ameriški poklicni baseballski klubi in tisti iz lige ameriškega nogometa NFL. New York Yankees so na četrtem mestu (2,5 milijarde), peti Dallas Cowboys (2,3 milijarde), šesti Los Angeles Dodgers (dve milijardi), po Bayernu so na osmem mestu New England Patriots (1,8 milijarde), deveti so Washington Redskins (1,7 milijarde), deseti pa New York Giants z vrednostjo 1,55 milijarde dolarjev.

Največ predstavnikov pri vrhu ima na Forbesovi lestvici prav liga NFL, saj je vseh 30 klubov uvrščenih med najboljših 50. Povprečna vrednost najboljše petdeseterice pa je 1,34 milijarde, kar pomeni osemodstotno povečanje glede na lanske ocene. Forbes sestavlja lestvice najvrednejših klubov od leta 1998.