Conte, ki je v tej sezoni staro damo popeljal do tretjega zaporednega naslova in skupno 30., je pred kratkim napovedal, da bo zapustil Torino, saj od vodstva kluba ni prejel zagotovila za nakup novih igralcev. Za njegove trenerske usluge so se resno zanimali pri Monacu, a 44-letni strokovnjak bo vendarle še eno sezono ostal v prestolnici Piemonta.

Mandžukić k rdečim vragom?

Novi trener Manchester Uniteda Louis van Gaal je dejal, da želi v prihodnje v ekipi tudi hrvaškega reprezentanta Maria Mandžukića. Za hrvaškega napadalca, ki je član Bayerna, se zanimata Arsenal in Chelsea, po pisanju britanskih časnikov pa naj bi bil prvi na seznamu želja stratega ManU.

Van Gaal je med drugim dejal, da denar pri Manchester Unitedu ne bo problem, tako da poznavalci hrvaškega nogometaša že vidijo na Otoku. Mandžukić je v tej sezoni za Bayern dosegel 26 golov, v bundesligi je drugi strelec z 18 zadetki. Mandžukić trenutno ni prva izbira v sistemu igre Pepa Guardiole pri Bayernu, nekdanji strateg Barcelone zato daje prednost Thomasu Müllerju in Mariu Götzeju, v vrste nemških prvakov pa iz Borussije prihaja tudi Robert Lewandowski.