Vstopnice za ogled tekme so bile sicer brezplačne, Bayern pa jih je navijačem ponudil 45.000 (stadion ima sicer na tekmah "v živo" kapaciteto 71.000 gledalcev). V šestih urah so razdelili vse, najbolj vneti so si že pred polnočjo postavili šotore pred blagajnami stadiona na obrobju Münchna, da ne bi ostali brez vstopnic, vrsta čakajočih pa je bila dolga kar 400 metrov.

Tisti, ki so ostali brez domače vstopnice za spektakel, bodo morda obiskali Theresienwiese, ki je sicer bolj znan kot prizorišče pivskega praznika Oktoberfesta, tam bo za ogled tekme na velikem zaslonu na voljo 30.000 sedežev.

Sicer pa je v Nemčiji že čutiti mrzlico pred nemškim obračunom v ligi prvakov. Tudi Borussia Dortmund bo za tiste, ki niso dobili vstopnic za ogled v Londonu (za 25.000 mest so v klubu dobili kar 500.000 prošenj) organizirali skupne oglede tekme na treh prizoriščih. Največ gledalcev pa pričakujejo na nevtralnem terenu, v prestolnici Berlinu, kjer naj bi se na navijaški milji, prizorišču, ki je vzniknilo med svetovnim prvenstvom leta 2006, zbralo 100.000 ljubiteljev nogometa.