Pri španskem velikanu so se po tekmi Evropski nogometni zvezi (Uefa) pritožili nad sojenjem Starka. Kot so zapisali v svoji pritožbi, jih ni zmotil gol Zlatana Ibrahimovića, ki je bil dosežen v prepovedanem položaju, temveč dejstvo, da Stark ni prekinil tekme, ko sta na tleh obležala njihova branilca Jordi Alba in Javier Mascherano.

»Klub je napisal pritožbo Uefi zaradi niza incidentov med tekmo. Objektivno gledano, je povsem jasno, da sodnik ni upošteval pravil igre. Ko obležita igralca iste ekipe na zelenici, mora sodnik igro zaustaviti, kar pa se ni zgodilo. Še bolj sporno pa je, da jima je nato naročil, da morata igrišče zapustiti. S tem dejanjem se je znašel v nasprotju s pravili. Gre za resno napako, ki se v takšnem tekmovanju, kot je liga prvakov, ne bi smela pripetiti. Uefo želimo le opozoriti, da do česa podobnega v prihodnosti ne bo več prihajalo,« je sporočil Barcelonin predstavnik za medije Toni Freixa, ki je sicer dejal, da se pri Barceloni zavedajo, da so sodniške napake del nogometne igre.

»Pri Barceloni nismo mnenja, da smo s strani sodnikov slabo obravnavani, preseneča nas le, da na tako visoki ravni sodnik ne pozna pravil. Ne obsojamo njihovega dela, smo pa mnenja, da bi sodnik moral poznati pravila,« je še povedal Freixa.