Vratar slovenske reprezentance, ki je nastopila na lanskem evropskem prvenstvu do 17 let na domačih tleh, se bo udeležil priprav članskega moštva, ki ga vodi sloviti Danec Michael Laudrup, na Nizozemskem. Nogometni klub Domžale je po Samirju Handanoviću uspel v eno izmed najmočnejših petih lig v Evropi prodati še enega vratarja, ki ga je vzgojil sloviti trener vratarjev Filip Filipovski s svojimi sodelavci v mlajših kategorijah.

"Zelo sem vesel, da sem tukaj. To je zame odlična sredina, da se bom še naprej razvijal in komaj čakam, da začnem delati. V klubu delajo vrhunski ljudje, upam, da bom dobil čim več priložnosti za prvo ekipo, da bom lahko napredoval v igri," je za uradno spletno stran valižanskega kluba dejal obetavni Zabret.

''Po Harisu Vučkiću je Gregor Zabret drugi igralec, ki je od malih nog zrasel v Domžalah in mu je uspel prestop v premier league. V zadnjih letih smo edini klub, ki se je uspel prebiti na najzahtevnejše svetovno tržišče za nogometaše in naša želja je, da to v prihodnosti še ponovimo,'' je prestop komentiral direktor Domžal Matej Oražem in dodal, da je klub 'ob prestopu prejel tudi finančno nadomestilo, za katero pa je dogovorjeno, da ostane tajno.