Po treh razočarajočih remijih je bogata pariška ekipa v četrtem poskusu sinoči le prišla do prve zmage. Varovanci Carla Ancelottija sicer z igro v Lillu niso navdušili, saj so imeli manjšo posest žoge (44:56) in manj strelov v okvir vrat (3:5), a so predvsem po zaslugi izjemnega Ibrahimovića slavili zmago.

Ibra je prvič udaril že v 26. sekundi, ko je po podaji Jeremyja Meneza dosegel enega najhitrejših zadetkov v zgodovini francoskega prvenstva. A šokanten uvod ni zmedel domačih, ki so po izenačili že v 12. minuti, ko je podaji iz kota z glavo zadel Aurelien Chedjou. Prvi polčas je vseeno pripadel gostom, ko je po dvojni podaji s Javierjem Pastorejem še drugič zadel Ibrahimović. V drugem polčasu so gostje uspeli odbiti vse napade Lilla in se veselili prve zmage v prvenstvu.

Ibrahimović tudi po štirih tekmah ostaja edini strelec PSG-ja v prvenstvu, kjer je zabil vse štiri gole, s čimer je tudi prvi strelec lige. Parižani so se z zmago povzpeli na 8. mesto v ligue 1, kjer še vedno vodi Marseille, ki na štirih tekmah še ni oddal točke.