"Aleksandar Radosavljević v našo mlado ekipo prinaša izkušnje, ob tem pa gre za igralca, ki nikoli ne odneha," je ob prihodu slovenskega reprezentanta dejal direktor kluba Wim Dusseldorp.

VVV je v prvih treh tekmah nizozemskega prvenstva iztržil le točko z remijem v gosteh proti Herculesu (1:1) v prvem krogu, nato pa je doma izgubil proti Utrechtu (1:3) in dosedanjemu Radosavljevićevemu klubu Den Haag (2:4).

Birsa: Končno je konec!!!

Slovenski nogometni reprezentant Valter Birsa bo kariero nadaljeval v italijanski serie A, kjer bo igral za novega prvoligaša Torino. Genoa je Birso v Torino posodila do konca sezone.

"Končno je konec!!! Podpisal sem za Torino!!! Forza TORO!!!" je na svojem twitter računu zapisal Birsa, nekdanji nogometaš Primorja, Gorice, Sochauxa in Auxerra. Torino bo Birso po koncu sezone lahko odkupil.

Kevin Kampl v Salzburg

Klub je zamenjal tudi Slovenec Kevin Kampl. Nogometaš se bo iz nemškega drugoligaša Aalena preselil v Avstrijo, kjer bo igral za avstrijskega prvaka Red Bull Salzburg, ki je zanj odštel dva milijona evrov. Mladenič je s klubom podpisal do leta 2016.

Salzburg je svoje vrste okrepil še s senegalskim reprezentantom Sadiom Manejem iz Metza, Brazilcem Rodneijem iz Kaiserslauterna in ganskim reprezentančnim branilcem Isaacom Vorsahom, ki je nazadnje igral za nemški Hoffenheim, Salzburg pa je zanj odštel štiri milijone evrov.