United je nedavno podpisal večmilijonski dogovor z ameriškim proizvajalcem avtomobilov, katerega ime bodo njegovi nogometaši nosili na dresih od sezone 2014/15.

Kot znak dobre volje je Chevrolet članom prvega moštva Uniteda ponudil možnost uporabe katerega koli njihovega modela in pričakovano so se mnogi odločili za najbolj prepoznaven Chevroletov model, za športnega dvoseda corvetto.

Toda po poročanju DailyMaila Ferguson vsem svojim varovancem ne bo dovolil užitkov v hitrem avtomobilu. Strogi škotski trener naj bi vsem igralcem, ki še niso dopolnili 23 let, prepovedal voziti športne modele avtomobilov, ne glede na to, kakšen status v moštvu imajo. To pomeni, da bodo vožnjo s corvetto lahko le sanjali tudi Phil Jones (20 let), Danny Welbeck (21), Shris Smalling (22) in Rafael (22), ki se pogosto znajdejo v udarni enajsterici rdečih vragov.

To je le še en pokazatelj strogega režima Fergusona, s katerim želi svoje mlade zvezdnike obdržati na realnih tleh in poskrbeti, da razmišljajo predvsem o nogometu.