Uvodno tekmo angleškega prvenstva so rdeči vragi presenetljivo izgubili, minimalnega poraza proti liverpoolskemu moštvu pa ni mogel preprečiti niti Robin Van Persie, ki je debitiral v rdečem dresu.

S svojim nastopom ni navdušil Nani, ki bi se po poročanju časnika The Sun lahko že kmalu poslovil od igranja za moštvo z Old Trafforda. "Pri klubu nad njegovo formo niso bili navdušeni že ob koncu prejšnje sezone, zaradi česar ni v najboljšem položaju glede podpisa nove pogodbe. Roko na srce pa tudi njegova ponedeljkova predstava ni bila najboljša,“ je povedal neimenovan vir blizu kluba.

"Sprva so želeli z njim podpisati novo štiriletno pogodbo, a so bile Nanijeve začetne zahteve previsoke. V kolikor jih občutno ne zniža, bodo v klubu z veseljem počakali do prihodnjega poletja,“ je še izdal vir.

Plača Nanija trenutno znaša 115 tisoč evrov na teden, Portugalec pa zahteva še dodatnih 50 tisočakov. Pri angleškem podprvaku mu ob tako slabi formi zagotovo ne bodo ustregli in ga bodo veliko raje prodali, a le v primeru, če na njihov naslov pride ponudba v višini 30 milijonov evrov.

Za igralca, ki na sobotni tekmi proti Fulhamu verjetno ne bo nastopil in ga bo v začetni enajsterici zamenjal Ashley Young, naj bi se sicer zanimal ruski Zenit.