Hokejski klub Olimpija je podmladek lanskih državnih prvakov slovenskega hokejskega prvenstva HDD Tilia Olimpija Ljubljana. Na skupščini mladih zmajev je tako dosedanjega dolgoletnega predsednika Sodržnika na tem mestu zamenjala legenda ljubljanskega in hkrati slovenskega hokeja Vnuk, ki velja za enega najboljših slovenskih hokejistov obdobja po osamosvojitvi Slovenije. Vnuk je večino kariere z nekaj presledki igral za Olimpijo, s katero je osvojil sedem naslovov slovenskega državnega prvaka, od sezone 2007/08 je bil do upokojitve tudi njen kapetan.

Vnuk ne skriva, da ga čaka dosti dela: "Najprej se bo treba posvetiti organizaciji in stvari postaviti na svoje mesto. Seveda bo treba najprej pogledati realno stanje v klubu in nato po možnosti sestaviti čim boljši program dela za novo sezono," pravi Vnuk in dodaja, da so v klubu zelo zadovoljni s članstvom in da je v Ljubljani ogromno otrok, ki si želijo igrati hokej.

Kot pravi Vnuk, je zelo vesel, da so številni njegovi soigralci trenutno dejavni tako na hokejski zvezi, kot tudi v Olimpiji in da je vesel vsake pomoči tudi s te strani. "V vsakem primeru je moj namen, da bodo tukaj odločali in delali hokejisti," je še dejal eden najboljših Olimpijinih hokejistov vseh časov.